Laura Bakk lansează o nouă piesă și un nou stil de interpretare

• publicat la: 8 mai 2024
Laura Bakk lansează o nouă piesă și un nou stil de interpretare

Vă mai aduceţi aminte de eleva talentată de la Liceul Teoretic Carei care aducea în 2011 premiul Recitatio la Carei?

După absolvirea liceului, Laura şi-a continuat studiile la Baia Mare. Doinele interpretate de Laura Bakk din Lucăceni impresionau pe oricine le asculta! Laura este nepoată de român expulzat în 1940 din Lucăceni și a fost mereu o prezență activă la manifestările românești din perioada în care frecventa cursurile liceului careian.

Acum este un cunoscut artist vocal de folclor dar ne invită și la un alt fel de interpretare. Pe data de 9 mai își va lansa  o nouă piesă pe canalul său de youtube. Un cadou pe care și-l oferă de ziua ei.

,,În spatele oricărui artist de succes se află o echipă de profesioniști, iar eu i-am ales pe cei mai buni din judetul nostru. Pe final de 2023 am fost cooptata într-un proiect de suflet de Sorinel Petric , care mi-a deschis drumul către alte genuri muzicale pe care nu credeam că le pot stăpâni, publicul cunoscându-mă doar prin cântecele din zona Codrului, am zis sa încerc și muzica ușoară, iar Sorinel Petric și Gabriel Andrei au reușit cu brio să compună și sa orchestreze primul meu cântec de muzică ușoară, iar prin versurile compuse de Gabriel Andrei am reușit să retrăiesc povestea de dragoste care mă leagă de soțul meu. Luna mai este preferata mea, și nu doar pentru că este luna în care m-am născut, ci pentru că este o lună plină de culoare și noutăți, iar eu vin în fața publicului cu un proiect de suflet, cadou din partea mea pentru toți cei care mi-au cerut să cant și alte genuri. Firul vietii este un cântec despre „urmele” pe care le lasă omul in drumul vieții prin fapte sau vorbe, bunica mea mereu îmi spunea cât de important este sa fii „om ” fără să aștept răsplată, dar și ca o faptă rea anulează 10 bune. Cântecul va fi lansat în 9 mai, fix de ziua mea! Și de această dată am avut în spatele meu aceasi echipă de profesioniști, pentru mine a doua familie, Sorinel Petric linie melodica,producție audio, text- Gabriel Andrei, producător video Mihai Oros, videoclipul fiind realizat tot în Satu-Mare pentru că am vrut sa scot în evidență frumusețea orașului nostru trecând de la parcul central la stadionul Someșul. Vreau sa mulțumesc din inima tuturor celor care au reacționat pe canalul meu de YouTube și să le spun în premieră că vara aceasta le pregătesc și alte surprize muzicale,, a transmis Laura Bakk redacției Buletin de Carei.

 

Lasati un comentariu