Târgul liceelor ajunge la Carei

• publicat la: 9 mai 2024
Târgul liceelor ajunge la Carei

Târgul liceelor  este o activitate de orientare școlară și profesională organizată de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională din Satu Mare.

În perioada 10-14 mai 2024, cu începere de la ora 10ºº, se desfășoară Târgul liceelor la care participă elevii care studiază la școlile din județul Satu Mare. Evenimentul face parte din Campania județeană de orientare vocațională a elevilor „Îmi construiesc viitorul!”, proiect organizat anual de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională.

Marți, 14 mai 2024, începând cu ora 10ºº va avea loc la Carei  Târgul liceelor la care participă elevii care studiază la școlile din orașele Carei și Tășnad și din împrejurimile acestora, ȋn centrul orașului – scena ȋn aer liber, iar dacă plouă în sala de sport a Liceului Tehnologic „Iuliu Maniu” Carei.

Programul din județ:

Vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 10ºº – Târgul liceelor la care participă elevii care studiază la școlile din municipiul Satu Mare și din împrejurimile acestuia, la Shopping City Satu Mare.

Se pot vizita standurile liceelor din municipiul Satu Mare și din localitățile Livada, Ardud, Supur, Tarna Mare, Turț și Medieșu Aurit.

Luni, 13 mai 2024, începând cu ora 10ºº – Târgul liceelor la care a participă elevii din școlile orașului Negrești-Oaș și din împrejurimile acestuia, în fața Primăriei din Negrești Oaș, iar dacă plouă în sala de sport a Liceului Teoretic Negrești-Oaș.

Lasati un comentariu