Accident rutier la Mădăras

• publicat la: 18 iunie 2024
Accident rutier  la Mădăras

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au fost solicitați, în jurul orei 05.45, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor la un accident rutier produs în localitatea Mădăras.

Au fost dislocate de urgență, la locul evenimentului, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, terapia intensivă mobilă de la nivelul județului și două ambulanțe din cadrul SAJ Satu Mare.

Echipajele operative sosite la fața locului au constatat ca în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, un autobuz cu 20 de călători și o autoutilitară aparținând unei firme de curierat rapid cu două persoane încarcerate.

S-a procedat cu celeritate la extragerea victimelor încarcerate, dintre care, o persoană de sex masculin cu vârsta de aproximativ 40 ani, în stare de inconștiență.

Dupa zeci de minute de manevre de resuscitare echipajele medicale au reușit să îi restabilească pulsul.

Ulterior, acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

În urma evaluării medicale au mai fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, șoferul autoutilitarei aflat în stare gravă și alți patru pasageri ai autobuzului, care prezentau contuzii ușoare.

Lasati un comentariu