Participări careiene la un turneu de box din Oradea

• publicat la: 22 iunie 2024
Participări careiene la un turneu de box din Oradea

Vineri, 21 iunie, Clubul de BOX din Carei, antrenați de Lucian Nagy, a participat cu succes la un turneu de box organizat de Clubul CS Alex Jur din Oradea. La acest eveniment au fost prezente și echipele CS Crișul Oradea, CS Benea Oradea și CS Boxing Club Aleșd, creând astfel o competiție de înalt nivel.

Sportivii careieni au demonstrat un nivel bun în cadru competiției, obținând victorii bine meritate. Caragea Sebastian, David Gabriel, Babici Luca, Vakarcs Milan, Vigh Erik și Ștef Alin, toți sportivi careieni devotați, s-au evidențiat prin performanțele lor excepționale aducând bucurie Clubului de BOX din Carei.

Caragea Sebastian și David Gabriel au câștigat prin TKO, oferind momente spectaculoase care vor rămâne memorabile în carierele lor sportive.

Antrenorul Lucian Nagy, împreună cu staff-ul tehnic format din Ghițiu Anton și Lăpuște Laurențiu, și-au exprimat încrederea în viitorul boxului careian.

Obiectivul Clubului de BOX Carei este să aducă titluri prestigioase în oraș, iar sportivii sunt motivați și pregătiți să îndeplinească această misiune.

„Ne-am dori să putem primi mai mulți sportivi la antrenamentele de box, dar spațiul nostru actual nu ne permite. Avem copii foarte talentați și dedicați. În toamnă, vom organiza stagii de selecție, sperând să descoperim noi talente,” a declarat Lucian Nagy, președintele Clubului de BOX.

În plus, dorim să adresăm mulțumiri colegilor noștri de la cluburile de box din Oradea pentru invitație și pentru nivelul ridicat al competiției. Sunt oameni deosebiți, iar colaborarea cu ei este întotdeauna o plăcere.

Lasati un comentariu