Trădarea vine de la Marcel Ciolacu, premierul României și susținătorul lui Mircea Govor

• publicat la: 18 iunie 2024
Trădarea vine de la Marcel Ciolacu, premierul României și susținătorul lui Mircea Govor

Cu riscul de a fi din nou cenzurați și ,,hackeriți,, cu acordul dispecerilor de la Cluj, vă prezentăm informații recente despre politica constantă de discriminare care se aplică românilor față de minoritari și străini.

Marcel Ciolacu aprobă Ordonanță de Urgență pentru cheltuieli suportate din bugetul de stat pentru cetățeni străini dar nu dă Ordonanță de Urgență pentru aplicarea Legii 154/2021 ȘI PENTRU ROMÂNI!

Din 27 ianuarie 2024 și până azi, 18 iunie 2024 a avut la dispoziție timp pentru 50 de Ordonanțe de Urgență în favoarea românilor urmași ai celor persecutați etnic în 1940 dar ori nu a vrut ori nu a avut voie să dea.

Ambele variante denotă că premierul Ciolacu nu deservește interesele românilor ci doar ale minoritarilor și străinilor!

Pentru ei se găsesc mereu fonduri nu și pentru urmașii românilor persecutați etnic în 1940!

Aseară, 17 iunie 2024, Ciolacu și Govor s-au întâlnit în Germania la meciul naționalei din campionatul european de fotbal!

NICI MĂCAR o dată cei doi nu au venit la comemorarea victimelor Dictatului de la Viena din Carei, nici măcar o dată nu a emis Marcel Ciolacu un comunicat la data de 30 august în memoria românilor ce au căzut victime în urma aplicării Dictatului de la Viena!

Marcel Ciolacu a venit la Satu Mare în 27 ianuarie 2024 să îl susțină pe Mircea Govor la șefia PSD și să mintă românii care l-au așteptat că va elimina discriminarea și că îi va trata la fel ca pe minoritari!

VIDEO

https://www.facebook.com/reel/1145270880007934

Între timp pompează bani din bugetul național către vecinii din Ucraina și desconsideră românii urmași ai celor persecutați etnic în 1940.

MARCEL CIOLACU e premierul minoritarilor și al străinilor!

Și mai vroia să vină la Carei pe 13 iunie pentru inaugurare sediu Pompieri….Vă așteptăm pe 26 iunie 2024?

Vom anunța toate satele de români de care vă bateți joc!

 

Daniela Ciută,

careian nativ, urmaș de români persecutați etnic în 1940

Lasati un comentariu