VIDEO. Careienii au marcat Ziua Drapelului. Nu și conducerea orașului

• publicat la: 26 iunie 2024
VIDEO. Careienii au marcat Ziua Drapelului. Nu și conducerea orașului

Careienii au marcat azi Ziua Drapelului. Nu și conducerea orașului. Pe cine reprezintă de fapt conducerea orașului Carei din România?

Astăzi, de la ora 10 dimineața, a fost marcată la Carei Ziua Drapelului Național pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român – simbol al eliberării orașului de sub ocupația Ungariei hortyste.

GALERIE FOTO

Manifestarea a început cu Imnul de stat al României, cu o rugăciune de binecuvântare săvârșită de protopopul greco-catolic Lucian Cociorva și de pr. ortodox Ilie Popa.Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură Carei a dat citire unui material despre evoluția în timp a drapelului nostru național.

Pe platou au fost prezenți câțiva reprezentanți ai unităților din cadrul MAI, reprezentanți ai partidelor PNL, PSD și Forța Dreptei, o clasă de elevi însoțită de prof.Valentin Sorian, asociațiile Unirea 2009 și ASTRA precum și câțiva careieni.

Au lipsit cu desăvârșire autoritățile locale. Primarul Kovacs, viceprimarul Keizer  agresor de femei, moștenitoarea primarului precum și consilierul analfabet funcțional se pare că nu s-au refăcut după cheful de la ziua șvabilor așa că nu au mai ajuns la manifestările dedicate Zilei Drapelului. Prietenii din Carei a lui Mircea Govor au manifestat dispreț pentru Ziua Drapelului.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu