3 elevi de la Teoretic la Naţionala de Chimie şi Latină

• publicat la: 1 martie 2016
3 elevi de la Teoretic la Naţionala de Chimie şi Latină

 În acest sfârşit de săptămână s-au  desfăşurat  Olimpiadele Şcolare la diverse discipline, faza judeţeană. Şi în acest an, elevi de la Liceul Teoretic au reuşit să acceadă în etapele superioare ale Olimpiadei şi anume la Limba  Latină şi la disciplina Chimie.

La olimpiada de Limba şi Literatura Română, elevii Liceului Teoretic au obţinut două locuri II,  Alecsandra Moldovan din cl aXII-a A, prof. Liliana Sorian şi Larisa Latiş din clasa a XI-a A, prof. Rodica Pop.

Elevii  Diana Paşca din clasa a VIII-a, Vlad Gabor din clasa a VI-a cu 112 p şi Briana Biro, din clasa a VI-a,  cu 103  p, toţi coordonaţi de prof. Liliana Şorian au avut rezultate meritorii, venind fiecare acasă cu o menţiune.

La Limba Latină, prof.Alina Iacobuţ  se va prezenta la etapa naţionala cu Daiana Dragoş din  clasa a X-a şi  Gianina Stan din clasa a XI-a, ambele obţinând 81 de puncte.

La faza naţională a Olimpiadei  de Chimie, Ciprian Claudiu Pop, elev în clasa a X-a,  îndrumat de prof. Sorina Macec va reprezenta judeţul Satu Mare. Rezultate remarcabile au obţinut şi elevii Claudia Holtberger din clasa a XI-a (prof. coordonator  Sorina Macec) care a obţinut locul II, Elekes Evelin din clasa a XI-a, prof. coordonator Kiss Ildi Eva, Holczli Valter Gabor, ambii clasându-se pe cea de-a treia podiţie a podiumului.Menţiune I(locul IV) au obţinut elevele Muszka Zsuzsa din clasa a X-a, prof. coordonator Kiss Ildi Eva,  Claudia Mateş din clasa a XI-a, Alexandra Ţurcaş din clasa a XII-a, professor coordonator Sorina Macec. Menţiune II a obţinut  Szabo Katalin din clasa a XI-a, iar elevii Grebur Mate din clasa a X-a şi Szabo Kitti din clasa a IX-a, prof. coordonator Kiss Ildi Eva au luat menţiune III.

Felicităm   profesorii  şi elevii  şi le dorim  mult succes  elevilor ce s-au calificat la naţionale!

Lasati un comentariu