Expune Titus Doboş,artist careian

• publicat la: 6 iulie 2014
Expune Titus Doboş,artist careian

Duminică, 6 iulie,2014, de la ora 12.30 în Sala de Simpozioane a Castelului Károlyi a avut loc vernisajul expoziției de fotografie a artistului Titus Doboș. Expoziția este dedicată memoriei mamei autorului.

In deschiderea evenimentului , Bogdan Georgescu , directorul Direcției de Cultură a municipiului Carei, a rostit câteva aprecieri la adresa mereu tânărului artist, după care care a prezentat pe scurt biografia artistului.

Titus Doboș a reuşit să emoţioneze asistenţa prin modestia-i caracteristică dar  mai ales prin rândurile închinate mamei sale şi cărora le-a dat citire.După audierea poeziei Repetabila povară de Adrian Păunescu,în lectura lui Florin Piersic,invitatii au admirat expoziția care cuprinde 58 de fotografii, despre oameni, peisaje, clădiri.

Toate sunt realizate de-a lungul carierei atât în țară cât și în străinătate, în țări mai îndepărtate, precum Egipt sau Israel. Expoziția nu este una omogenă, pozele având tematici diverse fiind realizate atât color, cât și alb negru.

Fotografiile pot fi admirate timp de două săptămâni, în Sala de Simpozioane din castelul Károlyi, după programul de functionare a Muzeului Municipal Carei.

 Daniela Ciută

comentarii

de Stefan la 7 iulie 2014 - 19:00

Felicitari! Sa incanti prin imagini cat mai multi romani.

de Titus Doboş la 8 iulie 2014 - 04:27

Mulţumesc.

Lasati un comentariu