CCA a interzis folosirea celularelor în ziua meciului de către arbitri!

• publicat la: 12 martie 2010
CCA a interzis folosirea celularelor în ziua meciului de către arbitri!

Nici un arbitru de Liga I nu va mai avea voie să-şi ţină telefonul mobil deschis în ziua meciului, iar cine va încălca regula va fi suspendat

Comisia Centrală a Arbitrilor şi-a băgat subalternii în şedinţă pentru prestaţiile din primele 3 etape din retur. În cadrul analizei desfăşurate la Casa Fotbalului s-a luat şi o decizie care va trebui îndeplinită cu stricteţe de toţi cei care vor oficia de aici înainte în Liga I.

„Toată lumea trebuie să aibă telefonul închis pe întreaga durată a zilei în care arbitrează un meci. Nu acceptăm nici o abatere. Vom suna şi cine nu are telefonul închis va fi suspendat” a fost mesajul clar transmis arbitrilor.

Motivul pentru care a fost luată această decizie? „În primul rînd, nu o să vă mai bată la cap nimeni înainte de joc, nu o să vă mai influenţeze nimeni spunîndu-vă diverse lucruri care apar în preziua partidei, o să aveţi linişte. Apoi, în al doilea rînd, unii dintre voi vă sunaţi rudele sau apropiaţii în pauza meciului să vă interesaţi dacă aţi greşit vreo decizie, ceea ce vă poate da peste cap în partea a doua” a fost argumentul celor din CCA.

„Ni s-a zis că sînt unii care îşi sună soţia, iubita sau amanta chiar în pauza meciului ca să întrebe dacă a greşit la unele faze. Ceea ce nu e în regulă” – Un arbitru din Liga I

Lasati un comentariu