TAS a respins apelul Ungariei. Meciul cu România se va disputa fără spectatori

• publicat la: 13 martie 2013
TAS a respins apelul Ungariei. Meciul cu România se va disputa fără spectatori

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins, marţi, apelul Federaţiei Ungare de Fotbal, astfel că meciul cu România, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, se va disputa fără spectatori, potrivit  site-ului  oficial al TAS.

Comisia de Disciplină a FIFA a decis să sancţioneze federaţia ungară cu disputarea meciului cu România fără spectatori, după manifestările de rasism şi antisemitism de la meciul amical cu Israel, din august 2012.

De asemenea, federaţia de la Budapesta a fost amendată cu 40.000 de franci elveţieni.

Meciul Ungaria – România, programat în 22 martie, de la ora 21.30, la Budapesta, în preliminariile Cupei Mondiale 2014, grupa D, va fi arbitrat de o brigadă din Germania, cu Wolfgang Stark la centru.
Wolfgang Stark va fi ajutat de Jan-Hendrik Salver şi Mike Pickel, iar Tobias Welz va fi rezervă.
Observator de arbitri a fost desemnat rusul Valentin Ivanov, funcţia de Comisar FIFA urmând să fie îndeplinită de nord-irlandezul Howard J.C. Wells.
Partida cu Olanda, programată la 26 martie, de la ora 21.30, la Amsterdam, va fi arbitrată de englezul Mark Clattenburg. La cele două linii se vor afla Simon Beck şi Stephen Child, al patrulea oficial fiind Lee Probert. Ca observator de arbitri se va afla la Amsterdam danezul Peter Mikkelsen, Comisar FIFA urmând să fie Stanislaw Speczik (Polonia).

Lasati un comentariu