România – Israel, azi la Timişoara

• publicat la: 3 martie 2010
România – Israel, azi la Timişoara

Echipa naţională de fotbal întâlneşte azi, pe stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara, de la ora 20.45, reprezentativa similară a Israelului. Meciul va fi transmis în direct de TVR 1. Surpriza lui Lucescu ,pentru meciul de azi, este mijlocaşul George Florescu.

Selecţionerul Răzvan Lucecscu a decis să trimită în teren următorul 11: Pantilimon – Maftei, Goian, Rădoi, Neşu – Roman, Codrea, Florescu, Nicoliţă – M. Niculae, D. Niculae. În lot au mai fost incluşi: Bornescu, Panin, Tamaş, Găman, Sepsi, Pădureţu, Ghioane, Deac, Cristea, Bucur şi Marica.

Surpriza o reprezintă folosirea ca titular a mijlocaşului George Florescu, actualmente la echipa daneză FC Midtjylland. George Florescu are 26 de ani, este mijlocaş central şi în cariera sa a trecut pe la trei echipe, Universitatea Cluj (2001-2004), Serif Tiraspol (2004-2006) şi Torpedo Moscova (2006-2007).

FC Midtjylland a fost înfiinţată în anul 1999 şi este pregătită de Erik Sandvad Rasmussen. În lot se regăsesc şi zece jucători straini, dintre care şase sunt nigerini.

Florescu a evoluat în turul campionatului din Danemarca în 14 partide şi a primit 8 cartonaşe galbene, fiind cel mai avertizat jucător din Superliga daneză. La jumătatea sezonului, Midtjylland ocupă poziţia a zecea din 12 echipe, cu 21 de puncte, la 17 puncte distanţă de liderul Odense.

George Florescu a declarat la aflarea titularizării: „Sunt emoţionat, dar nu copleşit!”

Paul Sarvadi


Lasati un comentariu