Premieră absolută:oameni puternici la Carei – concurs şi demonstraţie

• publicat la: 28 aprilie 2010
Premieră absolută:oameni puternici la Carei – concurs şi demonstraţie

Nouă concurenţi din trei ţări vor participa la prima ediţie a concursului demonstrativ Oameni Puternici. Evenimentul are loc sâmbătă, în incinta Ştrandului.

Sâmbătă, 1 Mai 2010, la Ştrandul Termal din Carei, va avea loc Concursul Internaţional Oameni Puternici – STRONGEST MAN SHOW, la care vor fi prezenţi doi sportivi din Serbia, patru din Ungaria şi doi din România. Cei opt concurenţi participă frecvent la competiţii sau demonstraţii, gen „Strongest Man”, în  Europa.

Concursul se va desfăşura după modelul competiţiilor internaţionale şi va cuprinde patru probe: ridicarea unui buştean din poziţia înclinat la 45 grade, tractarea unui camion pe o distanţă de 20 metri, căratul unor greutăţi de 500 kg pe spate (mersul fermierului) şi căratul de blocuri din piatră cu greutate de 140 de kilograme pe o distanţă de 20 metri , contracronometru.

Concursul va fi arbitrat de Darázs Ádám, din Ungaria, unul dintre cei mai puternici zece oameni din Europa.

Organizatorii : Centrul Cultural al Municipiului Carei, Ştrandul Termal Carei şi firma Big Security. Sponsori: Hotel Astoria, MCM energy drink, TARR BETON, Union Glass şi Vakond.

Concursul începe la ora 14, este organizat cu prilejul deschiderii Ştrandului Termal din Carei. Nu se percepe taxă de intrare separată pentru concurs, fiind valabil biletul de intrare la ştrand.

Ştrandul Termal din Carei îşi deschide porţile sâmbătă, la ora 9.00. Preţul unui bilet este de 7 lei, sau de 4 lei, pentru elevi, studenţi şi pensionari.

P.S. 

comentarii

de GIGI la 28 aprilie 2010 - 19:14

HA,H, HA,PAC ,PAC…………..

Lasati un comentariu