F.C. Hagen Victoria Carei!

• publicat la: 9 mai 2010
F.C. Hagen Victoria Carei!

Victoria Carei a învins Recolta Sanislău, scor 5-1 (3-0) şi continuă să păstreze şanse pentru titlu. Hagen Arnold, fundaşul reprofilat în atacant, a marcat un hatrick în prima repriză, fiind, de departe, cel mai bun om al meciului.

Cu Hagen Arnold în mare formă Victoria Carei a tranşat meciul cu Recolta Sanislău în primele 45 de minute. Atacantul a marcat „o triplă” în  minutele 5, 20 şi 45, cu trei şuturi imparabile. Mai întâi a înscris un eurogol, din lovitură liberă, apoi a scuturat plasa cu o execuţie de fineţe, şut la firul ierbii, de la 17 metri, ca să îşi incheie recitalul, cu un gol din interiorul careului.

Scorul putea căpăta proporţii, dacă cel de-al doilea atacant trimis în teren de antrenorul Tabi Zsolt ar fi prestat măcar la jumătate din nivelul lui Hagen. Numai că Roşu a ratat cu nonşalanţă uriaşe ocazii, singur cu portarul ospeţilor, în minutele 10, 30 şi 38.

După odihnă oaspeţii au reuşit golul de onare din lovitură d epedeapsă, în minutul 47 prin Obiş Claudiu, iar Victoria a continuat seria ratărilor. Hagen a tras de două ori în bară, Balogh a nimerit portar din interiorul careului mic, iar Ozsvath a trimis şi el alături. Mai mult, Dascăl a irosit şi o lovitură de pedeapsă, în minutul 88.

Cu toate acestea, Gnandt a punctat de două ori, cu largul concurs al nefericitului portar Rochian, prin două faze trase, parcă, la indigo. Dribling scurt, din flancul drept spre centru, urmat de şuturi pe colţul portarului.

Pe final, s-a consmenat debutul antrenorului jucător Kovacs Antal „Puha”, care l-a înlocuit între buturi pe Cionca, uşor accidentat.

Antrenorul Tabi Zsolt s-a declarat mulţumit de rezultat, dar a scos în evidenţă numărul mult prea mare de ocazii ratate, din nou. Una peste alta, trei puncte importante şi un meci, în care Hagen Arnold, cel mai vărstnic component al Victoriei Carei le-a dat o lecţie mai tinerilor coechipieri. Una, care în mod normal, ar trebui să îi pună pe aceştia pe gânduri!

Victoria Carei: Cionca (Kovacs) – Balogh, Moş, Alexuţan, Negrea – Kovacs (Viezer), Dascăl, Petzer (Ozsvath), Gandt – Roşu (Nica), HAGEN. Antrenori: Tabi Zsolt şi Kovacs Antal.

P.S.

comentarii

de kovacs antal(puha) la 10 mai 2010 - 19:34

bravo PUF!

de kovacs antal(puha) la 10 mai 2010 - 19:38

Pali,Dascal este cel mai in varsta!!!!,iar ultimele minute am fost „EU”))))))

de Joe la 10 mai 2010 - 20:11

Hagen 3 gol 15 ratare ghini a dat 2 gol fain si hagen a certat cu el ca ce nu a dat pasa pfff bravoooo !!

de kovacs antal (puha) la 10 mai 2010 - 21:27

hagen,macar a ajuns sa aiba ocazii,altii nici nu ajung acolo!

de ginaaaaff la 11 mai 2010 - 18:41

:)) F.C. Hagen Victoria Carei.Va bateti joc:))
hagen nu reuseste de unu singur,daca nu ii echipa nu ii nici hagen,cu berveni hagen – berveni sa vedem rezultatul:)) ce minte aveti…putin mai modesti baieti

de kovacs antal (puha) la 11 mai 2010 - 20:55

candva s_a scris:UTA-FEHER 0-0!

de da la 12 mai 2010 - 22:07

VAI CE VA ASTEAPTA LA BERVENI….

de ioiiiiiiii la 12 mai 2010 - 22:08

Da ce mare a ajuns si acest PUHA e la concurenta cu pinterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..vezi poate ajungi sa trasezi si tu terenu..???????

de dinu la 12 mai 2010 - 22:10

sa vedem la BERVENI ce o sa faceti mariiiiiii fotbalisti…pana in ani 80 pe terenu din CAREI nu au jucat ech. ca :piscolt capleni foieni…..ce PENIBILI SANTETIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII TOTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

de iozsy la 12 mai 2010 - 22:13

puha a ajuns mare antrenor de….PANARAME nu te mai baga atata in seama esti PENIBIL vrei sa ajungi ca si TOROK ZOLI la pensie de la fotbal nu e mare dif. intre voi crezi ca o sa pacalesti fotbalu ca si pinter si torok..????

de pt dinu la 13 mai 2010 - 14:35

poi dinu tu multe stii de fotbalul din Carei.Poi Careiul a fost in divizia D din ultimii 15 ani cam 7-8 ani.Si acuma suntem in div D de 3 ani.Si daca te uiti atent in istoria recenta a mai pierdut de la foineni acasa cu 0-1 gol marcat de nintas :).si a fost si pe locurile 4-6 intr-o vreme.Poti intreba si de dascal kre a jucat la echipa pe vremea aceea sau de altii…si pe atunci nu incepea meciul cu 6 juniori in teren.

de kovacs antal (puha) la 13 mai 2010 - 19:57

jozsi sau cine esti,eu am o scoala de antrenor specializare portari care am facut la Oberhaching la scoala de portari german,cu marele josef mayer,deci unde am umblat eu pe jos,tu nu vei umbla nici cu trenul nici cu avionul!!!!iar acesti copii nu sunt panarame,si nu accept nimanui sa_i numeasca asa,daca vrei ne putem intalni si iti arat eu cine_i panarama…..oricand si oriunde!dai tu pace si lui torok si lui pinter si mai ales lasa copii in pace!

de kovacs antal (puha) la 13 mai 2010 - 20:00

iiioiiii poate trec cu masina de trasat peste tine,nu mi_ai dat tu mie nici lui pinter un ban!daca doresti ne putem intalni! da_ti numele fraere!

de gabi la 14 mai 2010 - 06:30

@jozsi
de ce te iei de niste jucatori tineri? panarama esti tu, nu intelegi fenomenul fotbal. lasa-i pe tinerii de la vichi sa isi dezvolte abilitatile fotbalistice in timp. cu oameni ca tine, care nu se pricep decat la critici, ei nu au cum sa creasca in valoare, pt ca mereu vor stii ca sunt „binevoitori” in jurul lor. daca ar avea peste 25-26 de ani, as intelege ca le spui panarame, dar asa…
jozsi, eu nu cred ca tu ai pus piciorul pe o minge de fotbal…nici macar pe „fifa”.

de gabi la 14 mai 2010 - 06:31

scuze, se scrie „vor sti”, nu „vor stii”.

de da la 21 mai 2010 - 04:21

Deci jucatorii….? de care scrieti inteleg ca de aia nu stiu fotbal ca stau pe net si scriu comentarii eu zic ca majoritate care com. sant de la ech. da va garantez ca nu multi vor mai fi din vara…ca nu aveti treaba cu jocu asta frumos da GREU PNTR. UNI?

de kovacs antal (puha) la 22 mai 2010 - 04:57

auzi?!,de da sau cine korhaz esti,nu va muri de foame niciunul fara victoria,vrei sa ajungi tu aici de la vara?poti veni linistit! vad ca esti un om las,de ce nu scrii numele?!

de g la 22 mai 2010 - 18:18

victoria carei – decebal 5-1 !!!!

Lasati un comentariu