Tabi înscrie din penalty şi califică Victoria

• publicat la: 13 mai 2010
Tabi înscrie din penalty şi califică Victoria

Victoria Carei a învins, ieri, Viitorul Vetiş, cu 1-0, şi s-a calificat în semifinalele Cupei României, faza judeţeană. Unicul gol a l meciului a fost înscris de antrenorul Tabi Zsolt, din lovitură de pedeapsă, în minutul 70. Pentru un loc în finală, Victoria va juca împotriva Energiei Negreşti.

După ce săptămâna trecută, în meciul de campionat contra Recoltei Sanislău, a jucat antrenorul cu portarii, Kovacs Antal „Puha”, ieri, în meciul de cupă, a fost rândul antrenorului Tabi Zsolt să redebuteze în tricoul Victoriei Carei. Tehnicianul a intrat la pauză, în locul lui Roşu, o mutare, care a influenţat esenţial desfăşurarea jocului, pentru că Tabi a marcat golul calificării în minutul 70 din lovitură de pedeapsă.

Până atunci elevii lui au ratat, din nou, enorm de multe ocazii, prin Ozsvath, Hagen şi Sârca, chiar şi din poziţii ideale.

„A fost un meci pe care îl consider un antrenament util, în faţa unui adversar destul de modest, în care am ratat, iarăşi, prea mult.” a declarat la final antrenorul Tabi Zsolt. În legătură cu golul marcat acesta a spus. „A fost primul şi ultimul meci al meu în actuala ediţie de campionat. Situaţia nu e tocmai bună, pentru că ieri am avut mulţi accidentaţi şi, în plus, în decurs de doar 6 luni au părăsit echipa 12 jucători, din diferite motive.”

Victoria Carei: Cionca – Balogh, Petzer, Alexuţan, Negrea – Sârca, Roşu (Tabi, min 45), Dascăl, Kovacs (Gnandt, min 45) – Ozsvath, Hagen. Rezerve: Kovacs Antal, Kopriva.

P.S.

comentarii

de Missogin la 13 mai 2010 - 08:23

ha ha ha :)) cica in meciul cu Sanislau a jucat antrenorul cu portarii =)) cat a jucat?? din cate tin minte a intrat in min 85 ca cica s-a accidentat Cionca, ceea ce nu mi s-a parut sa fi fost asa … in fine

de kovacs antal (puha) la 13 mai 2010 - 10:04

cionca a zis deja inaintea meciului cu sanislau ca acuza dureri la tendonul lui achile,dar i-am zis sa stranga din dinti ca nu avem altul….

de kovacs antal (puha) la 13 mai 2010 - 10:24

bravo roman!

de Missogin la 13 mai 2010 - 10:50

ahh si imi cer scz de la puha, nu stiam … si de asemenea pentru limbajul vulgar 😛

de xyz la 13 mai 2010 - 11:23

felicitari victoria!! bine ca exista Tabi!! inca si acum face fata la acest nivel,desi are 42 de ani!!! vor rezista si jucatorii de fotbal de acum(nu fotbalistii) sa mai fie pe teren la 42 ani??? tabi este un exemplu de om,familist,sportiv si nu in ultimul rand un prof.foarte bine pregatit!!! felicitari si tot asa mai departe cu aceeasi daruire!!!

de Leo la 13 mai 2010 - 11:51

Duminica la ora 18 : Staruinta Berveni – Victoria Carei !!! Hai Staruinta nu credeti ca aveti lucru usor la Berveni !!!Asteptam duelul Fera vs Kenderes 😛

de gabi la 13 mai 2010 - 12:11

@leo
asta ai tradus-o mo-ta-mo din ungureste!!! :))
cred ca victoria va bate, si va bate si la oar, ca nu mai e problema din martie, cu terenuri sub orice critica…
eu am pronosticat 1x si la berveni-oar si mi-a iesit, deci ori ma credeti, ori…
forzza victoria!!

de adi la 18 mai 2010 - 10:33

E rusinos ca si la carei trebe sa joace antrenoru ….asta e echipa mare care se da prin oRAS.

de ham ham la 18 mai 2010 - 10:35

Si la cauas a jucat antrenoru in 2 meciuri pai se zice ca joaca cine stie si poate nu cine se crede ca stie da nu poate.

de xyz la 18 mai 2010 - 11:17

intre aceasta echipa a victoriei,si ham-ham ar prinde echipa impreuna cu Kramer,Kempec,Bagosi,Garbovan etc

de ham ham la 19 mai 2010 - 12:18

Nu mersi nu mas face e rusine cu aceasta ech. victoria.mai bine cu PENSIONARI LA O MIUTA.

Lasati un comentariu