Ultimul sunat de clopoţel la Liceul Teoretic, Colegiul Tehnic Iuliu Maniu şi Grupul Şcolar Simion Bărnuţiu + Galerie Foto

• publicat la: 11 iunie 2010
Ultimul sunat de clopoţel la Liceul Teoretic, Colegiul Tehnic Iuliu Maniu şi Grupul Şcolar Simion Bărnuţiu + Galerie Foto

Ultima zi de şcoală a celor de clasa a XII-a e mereu paradoxală. Finalul şcolii e sărbătorit! Cu zâmbete, rochii elegante şi costume, invitaţi şi cadouri.


Chiar dacă se pune punct, toată lumea e veselă. Se oferă premii, se recapitulează reuşitele din cei patru ani, se filmează şi se fac poze. Elevii, supăraţii matinali ai fiecărei zile de şcoală, se trezesc cu noaptea în cap, în această uiltimă zi. Se pregătesc din timp, mult mai atent ca pentru o teză, o olimpiadă sau un concurs de baschet.

Programul e identic de mulţi ani, dar e, până la urmă, o experienţă unică şi personală pentru fiecare dintre ei: slujba religioasă, schimbul de panglici, ultima plimbare prin şcoală, ca elev, festivitatea de premiere, primirea cadourilor şi a florilor, ultimele imagini imortalizate, masa cu familia şi prietenii. Apoi banchetul. Cheful acela elegant, la care au voie şi profesorii, despre care s-au povestit atâtea şi atâtea adevărate legende!

Azi, în Carei, s-au despărţit de şcoală şase clase ale Liceului Teoretic, nouă clase al Colegiului Tehnic Iuliu Maniu şi cinci clase ale Grupului Şcolar Simion Bărnuţiu. Au fost trei festivităţi, aproape simultane, în Parcul Dendrologic (Liceul Teoretic), respectiv curţile celorlalte şcoli. Mii de părinţi, câteva sute de buchete de flori, diplome şi premii, emoţii… dar mai ales caniculă, cum rar ne-a mai fost dat să simţim.

Grupul Şcolar Simion Bărnuţiu a avut-o ca şefă de promoţie pe Robotin Roxana. Festivitatea finală a avut loc în curtea Grupului Şcolar Anghel Saligny.

Grupul Şcolar Simion Bărnuţiu a sărbătorit, pentru ultima oară, astfel, finalul anului şcolar. La anul, şcoala va fuziona cu Grupul Şcolar Anghel Saligny, iar festivitatea va căpăta alte valenţe.

Colegiul Tehnic Iuliu Maniu a avut-o ca şefă de promoţie pe Cristea Cristina.

Festivitatea de final s-a desfăşurat în curtea şcolii, cea mai mare din municipiu, cu cei mai mulţi elevi şi cu cele mai multe clase absolvente.

Particularitatea sărbătorii de la „Maniu” a reprezentat-o faptul că alături de elevii din ciclul obişnuit au absolvit şi trei clase de „seral”.

Liceul Teoretic Carei a organizat festivitatea de premiere a absolvenţilor în parcul Dendrologic, datorită faptului că în curtea şcolii se realizează lucrări.

Şefa de promoţie a fost Rotar Andrada.

Un moment aparte al zilei de azi a fost participarea elevilor absolvenţi la slujbele religioase de dimineaţă.

www.buletindecarei.ro le urează tuturor absolvenţilor succes la examenul de Bacalaureat, la cele de admitere în facultăţi, mult noroc, de-acum încolo! Să aveţi parte de suprize plăcute, toată viaţa şi nu uitatţi să ne citiţi,oriunde v-ar călăuzi viitorul!

Baftă!

P.S.

comentarii

de tzutzy la 12 iunie 2010 - 08:51

ehh nintash:)))
sh acolo are cravata cu steaua…..
woooauuuuu=)))

de Gabi la 12 iunie 2010 - 19:52

Succes acestor minunati copii!Sper sa reuseasca fiecare ceea ce si-a propus!Anul trecut, treceam si eu prin aceleasi emotii cu fiul meu!
Bafta tuturor!

de jiji la 15 iunie 2010 - 17:06

maxi mandru esti 🙂 de la puiucu :))))

de Cris la 4 octombrie 2013 - 22:42

Bravo, ma, ati facut ceva de calitate, sau cel putin asa pare din imagini!

Lasati un comentariu