Programul festivităţilor de absolvire pentru liceele din Carei

• publicat la: 26 mai 2015
Programul festivităţilor de absolvire pentru liceele din Carei

Clasele de a XII-a de la liceele din municipiul Carei vor participa la sfârşitul  acestei săptămânii la ultima oră de dirigenţie. Este ziua când elevii claselor terminale  vor auzi ultimul sunet  de clopoţel din viaţa lor de liceeni. La   acest moment de sarbatoare din viata tinerilor elevi vor participa  ca in fiecare an părinţi, rude  şi apropiaţi.  Fiecare dintre instituţiile de învăţământ liceala are deja stabilită data şi ora festivităţilor de absolvire a claselor a XII-a.

 Pentru promoţia de absolvenţi ai Colegiului  Tehnic ,,Iuliu Maniu’’ va suna pentru ultima oară clopoţelul joi, 28 mai, de la ora 10.00.

Tot joi, de la ora 10.00, Liceul Romano-Catolic ,,Josephus Calasantius’’ va organiza  festivitatea de absolvire a claselor a XII-a la Biserica Romano-Catolică ,,Josephus Calasantius’’, unde va avea loc şi slujba pentru tinerii absolvenţi.

La Liceul Teoretic Carei, ultimul sunet de clopoţel pentru absolvenţii de clasa a XII-a se va auzi vineri, 29 mai, de la ora 10.00.

Tot vineri, si tot de la  ora 10.00 , se va tine ultima oră de dirigentie pentru  absolvenţii Grupului Şcolar ,,Simion Bărnuţiu’’ din Carei.

redacţia

Lasati un comentariu