IN JAZZTENSO în concert

• publicat la: 25 April 2012
IN JAZZTENSO în concert

Trupa careiană IN JAZZTENSO va concerta vineri, 27 apilie la Satu Mare, în deschiderea recitalului celebrului pianist Harry Tavitian, la evenimenul muzical care marchează 40 de ani de activitate muzicală a percuționistului Cserey Csaba. Concertul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare de la ora 19,00.

IN JAZZTENSO va mai susține in data de  18 mai un concert în cadrul Festivalului de jazz din Oradea alături de alte trupe din România și Ungaria.

Componenții trupei vor fi prezenți la mijlocul lunii și la București, unde vor înregistra o emisiune la TVR.

In JazzTenso este un grup format pe scheletul trupei In Extenso și îi are în componență pe Puiu Bărnuțiu – clape, Szucs Jozsef – tobe, Mihai Goth – chitară, Enyedi Zsolt – clape, Bogdan Georgescu – bass, Cserey Csaba – percuție. Trupa are în repertoriu compoziții proprii și piese aparținând unor renumite trupe de jazzrock precum Mezzoforte, SpiroGyra și Billy Cobham Band.

redactia

comentarii

de Cluuuuj la 26 April 2012 - 18:56

Puteti preciza detaliile emisiunii de la TVR? Data si ora emisiunii? Vrem sa-i vedem pe baieti. E un motiv de mandrie pentru toti careienii! Multam’ fain din Cluuuuj!

Lasati un comentariu