Cele mai scandaloase momente ale anului

• publicat la: 2 ianuarie 2011
Cele mai scandaloase momente ale anului

Celebrităţi de la Hollywood ca Charlie Sheen, Sandra Bullock şi Miley Cyrus au fost puse în situaţii mai puţin plăcute în 2010. Actriţa Sandra Bullock (46 de ani) s-a confruntat cu un scandal uriaş după ce relaţia extraconjugală a soţului ei, starul de televiziune Jesse James, a ieşit la iveală.

Cu toate că Bullock a încercat să-şi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor, scandalul iscat în presa americană i-a umbrit actriţei bucuria câştigării unui Premiu Oscar pentru rolul din filmul „The Blind Side”. După un mariaj de cinci ani, Bullock a decis să divorţeze de partenerul ei, care a înşelat-o timp de 11 luni cu modelul Michelle „Bombshell” McGee, o tânără cu o mare pasiune pentru tatuaje. James declara atunci că merită toate lucrurile negative care i se întâmplă.

Şi aventura cu prostituate, droguri şi alcool pe care actorul Charlie Sheen (45 de ani) a avut-o în camera unui hotel poate fi trecută pe lista celor mai penibile momente ale acestui an, realizată AP. Starul din „Doi bărbaţi şi jumătate” a fost găsit de poliţişti gol şi beat într-o cameră de hotel, pe care tot el o vandalizase. La scurt timp după scandalul care s-a încheiat cu internarea actorului într-o clinică de dezalcoolizare, Sheen ajunea la tribunal ca să pună capăt celei de-a treia căsnicii eşuate.

Miley Cyrus şi Charlie Sheen

Probleme cu drogurile şi cu alcoolul

Când a acceptat un diamant din partea fostului preşedinte al Liberiei, Charles Taylor, top-modelul Naomi Campbell (40 de ani) nu s-a gândit că va fi implicată într-un scandal cu iz de genocid. Astfel, manechinul britanic a fost chemat în vara acestui an să depună mărturie în procesul diamantelor „însângerate”, în care liderul Liberiei a fost acuzat de crime împotriva umanităţii.

Miley Cyrus (18 ani), eroina serialului pentru adolescenţi „Hannah Montana”, şi-a scandalizat părinţii şi fanii, la începutul acestei luni, după ce a fost filmată în timp ce se droga cu plante etnobotanice. Cyrus a mai fost criticată şi pentru consumul de alcool, ea fiind surprinsă cu o sticlă de bere în timpul unei petreceri în Spania. Nici pentru Lindsay Lohan anul 2010 nu a fost unul liniştit. După ce a fost internată de mai multe ori într-o clinică de tratare a dependenţei de alcool şi de droguri, actriţa a ajuns două săptămâni la închisoare.

sursa  Adevarul.ro

Lasati un comentariu