Bilanţul Prefecturii după 6 luni de activitate

• publicat la: 15 noiembrie 2012
Bilanţul Prefecturii după 6  luni de activitate

Prefectul judetului Satu Mare, Eugeniu Avram a prezentat joi 15 noiembrie in cadrul unei conferinte de presa bilantul institutiei pe care o conduce in primele 6 luni de activitate. Conferinta a fost sustinuta de catre Eugeniu Avram, subprefectul Cristian Sasu si directorul de cancelarie, Sorin Martin Veres. Dupa 6 luni de conducere a Institutiei Prefectului, Eugeniu Avram se declara multumit de rezultatele obtinute cu mentiunea ca se putea face mai mult daca nu erua cele 3 momente electorale ale anului 2012.

Principalele preocupari ale Prefecturii in aceste 6 luni au fost respectarea si aplicarea legilor de catre toate institutiile statului dar si de catre toti cetatenii, combaterea evaziunii fiscale, incluziunea sociala a tuturor categoriilor defavorizate, promovarea imaginii judetului la nivel national si international dar si altele. In cele 6 luni de activitate prefectul a sustinut o multime de audiente in mijlocul locuitorilor din comunele judetului.

Cele mai grave probleme au fost intalnite in comuna Certeze, zona considerata de altfel defavorizata. Prefectul doreste ca in perioada urmatoare sa extinda ca si capacitate serviciul de pasapoarte.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu