Maghiarii care obţin dublă cetăţenie vor bani pentru creşterea copilului de la guvernul ungar

• publicat la: 24 ianuarie 2011
Maghiarii care obţin dublă cetăţenie vor bani pentru creşterea copilului de la guvernul ungar

Maghiarii care vor dublă cetăţenie au solicitat guvernului de la Budapesta să le acorde şi bani pentru concediu de creştere a copilului, a declarat Kiss Istvan, vicepreşedintele Partidului Civic MAghiar.

„Noi am propus ca cetăţenii maghiari, şi cei noi, după anumită perioadă în care să se asigure fondurile, să primească sumele care înseamnă banii pentru concediul pentru creşterea copilului. Ceea ce ar fi un ajutor mult mai mare decât cel pe care îl primesc acum copiii care merg la şcoli în limba maghiară, cei 20.000 de forinţi”, a declarat Kiss Istvan.

Întrebat dacă şi cetăţenii cu dublă cetăţenie ar trebui să aibă ceva obligaţii financiare faţă de Ungaria, Kiss a dat un răspuns ambiguu. „Impozitele sunt plătite acolo unde lucrează şi acolo unde stau, dar legislaţia poate să aibă şi precizări şi în acest sens financiar. Poate să stabilească anumite reguli”, a afirmat liderul civicilor.

Vicepreşedintele PCM a spus că este conştient că această propunere nu poate fi aplicată imediat, dar speră să se materializeze atunci când economia Ungariei se va redresa.

comentarii

de hajdu rita la 28 ianuarie 2011 - 17:14

ce a fost bubuitura auzita astazi in oras as dorii detalii

de hajdu rita la 28 ianuarie 2011 - 17:14

ce a fost bubuitura auzita astazi in oras as dorii detalii

de gabi la 28 ianuarie 2011 - 20:44

te scapashi fa, si nici nu stii de unde o venit bubuitura…penibil.

de EU la 29 ianuarie 2011 - 08:03

mai Gabi,ce raspuns e asta? vineri inainte de ora 16.00 .s-a auzit o bubuitura in tot orasul,oamenii sau speriat,au iesit in strada,nimeni nu se stia ce se intampla,despre asta intreba Hajdu Rita,tu vii imediat cu raspunsul tau de rahat,mai ce oamenii !!!

de gabi la 29 ianuarie 2011 - 08:32

pai daca ea a fost. ce nu e clar? bubuitura s-a auzit de la ea. si da, raspunsul a fost de rahat…la fel si bubuitura!=))

Lasati un comentariu