Cavani, atacantul de 100 de milioane de euro

• publicat la: 1 martie 2011
Cavani, atacantul de 100 de milioane de euro

Vârful de atac uruguayan Edinson Cavani (Napoli) este dorit cu insistenţă de gruparea engleză Manchester City. Formaţia din Premier League a făcut o ofertă de 100 de milioane de euro pentru jucătorul care a marcat de două ori împotriva Stelei în acest sezon, în minutele de prelungire ale partidelor din grupele Ligii Europa, susţine publicaţia „Daily Mail”.(..)

Atacantul în vârstă de 24 de ani are un sezon extraordinar pe San Paolo, unde a reuşit să marcheze 20 de goluri în 26 de partide jucate în Serie A. El este, de asemenea, golgheterul campionatului italian. Potrivit jurnaliştilor britanici, City a încercat să îl aducă şi în urmă cu ceva vreme pe uruguayan la Manchester, însă au fost refuzaţi.

Cel mai scump jucător din lume în acest moment este Cristiano Ronaldo, pentru care Real Madrid a plătit celor de la Manchester United 94 de milioane de euro în 2009. Cavani este împrumutat de Palermo la Napoli pentru un sezon cu drept de cumpărare din vară (10 milioane de euro), plătind 5.5 milioane de euro pentru serviciile sale până în acest moment.

sursa evz.ro

comentarii

de careian la 3 martie 2011 - 10:47

juc. IUBIT DE DINAMOVISTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Lasati un comentariu