Concurs pentru postul de prim-procuror la parchetele de pe lângă judecătoriile Carei,Satu Mare şi Negreşti-Oaş

• publicat la: 26 aprilie 2011
Concurs pentru postul de prim-procuror la  parchetele de pe lângă judecătoriile Carei,Satu Mare şi Negreşti-Oaş

Magistraţii care doresc să ocupe funcţia de prim-procuror la parchetele de pe lângă judecătoriile Carei şi Negreşti Oaş sau de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare se pot înscrie la concursul organizat de Institutul Naţional al Magistraturii (INM).

Candidaturile se pot depune până în data de 29 aprilie 2011 urmând ca desfăşurarea concursului să aibă loc în perioada 8 aprilie – 5 iulie 2011.

Proiectele referitoare la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiilor de conducere se pot depune până la data de 13 mai 2011.

Cei care vor fi admişi  prin hotărâre a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), vor fi testaţi psihologic în perioada 22-29 mai iar apoi se va trece la  evaluarea capacităţii candidaţilor de a lua decizii şi de a-şi asuma răspunderea şi verificarea rezistenţei la stres.

Pentru cei care vor trece de aceste prime probe,va urma susţinerea proiectelor referitoare la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiilor de conducere, in perioada 4-22 iunie 2011.

Testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane se va da in data de  26 iunie 2001,urmând ca rezultatele finale să fie cunoscute la data de 5 iulie.

Doritorii vor trimite cererile de participare la concurs prin poştă sau prin fax la INM, proiectele referitoare la exercitarea atribuţiilor de conducere  depunându-se  pe suport de hârtie şi pe CD până în 13 mai 2011,la sediul CSM.

Pe site-ul INM  se poate găsi bibliografia aferentă concursului dar şi alte informaţii .

redactia

Lasati un comentariu