Procuror nou la DIICOT Satu Mare

• publicat la: 8 ianuarie 2024
Procuror nou la DIICOT Satu Mare

Procurorul Bianca Dana Carnariu, de la Judecătoria Baia Mare ajunge la DIICOT Satu Mare, notează 2mnews.ro.

Procurorul Bianca Dana Carnariu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a fost admisă pe singurul post vacant de procuror  la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Satu Mare. Numele său a fost asociat cu diverse atribuții și responsabilități, începând cu numirea sa în funcția de procuror în ianuarie 2017 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț.

Această mutare reprezintă un pas semnificativ în cariera sa, trecând de la Judecătoria Baia Mare la DIICOT, unde va avea oportunitatea de a se implica în investigarea infracțiunilor de criminalitate organizată și terorism.

Bianca Dana Carnariu, care a primit gradul profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Tribunal în octombrie 2022, a fost selectată pentru postul de procuror DIICOT Satu Mare printr-un concurs susținut la sediul central al DIICOT în decembrie 2023. Cu un punctaj de 94,67, s-a clasat pe locul al doilea dintre cei 18 candidați admisi în concursul pentru cele 25 de posturi vacante de procuror DIICOT.

Oficializarea numirii sale este programată pentru 9 ianuarie 2024, prin avizarea în plenul Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. La DIICOT Satu Mare, va activa sub coordonarea procurorului șef Adrian Ionuț Hohot, iar structura teritorială este subordonată Structurii Teritoriale Oradea, condusă de procurorul șef Elena Ioana Bălaj-Chenderes.

Lasati un comentariu