Două puncte irosite

• publicat la: 20 aprilie 2011
Două puncte irosite

Pe o vreme ideală,pe un teren bun şi  în faţa unui public restrâns dar foarte activ, FC Victoria Carei a întâlnit în deplasare Recolta Sanislău.

Gazdele, conduse de Silaghi Romeo , încep meciul în următoarea alcătuire

Rochian,Korenyesdi,Hartman,Ţara,Dragoş,Szokacsi,Schneibli,Gecse,Gyarmati,Fuzi,Szilaghi C.

Faţă de etapa trecută,Fabian face trei schimbări în primul unsprezece, începând meciul cu

Fekete,Madarasz,Botoş,Suppler,Pereş,Gecse,Alexutan,Peczer,Roşu,Hagen şi Fabian

Victoria începe meciul extrem de relaxată, intră  în jocul de uzură al gazdelor şi primele 20 de minute se joacă mai mult între cele două careuri, nicio echipă nu periclitează poarta adversă.

Prima fază mai periculoasă o consemnăm abia în minutul 20, când Peczer recuperează la mijlocul terenului, îi pasează lui Alexuţan care îl deschide frumos pe Roşu, dar acesta din  17m  trage puţin pe lângă poartă.

Primul corner are loc în min 22, execută Roşu la colţul scurt dar gazdele reuşesc să respingă. Victoria mai are câteva oportunităţi de a deschide scorul, în min 28, dar Hagen este blocat la 6m de poartă în ultimul moment şi tot Hagen, după o pasă ideală trimisă de Peczer, pătrunde în careu şi trage în plasa laterală.

Nici Fabian nu are mai mult noroc în min42, când după o lovitură libera, Hagen îi pasează lui Pereş, acesta calcă mingea şi FABIAN trage pe mijlocul porţii. Aceasta a fost ultima ocazie de poartă a primei reprize.

După pauză, Victoria intră mai hotărâtă pe teren, înclină pur şi simplu terenul, joacă cu Pereş la mijlocul terenului, dar mingea nu vrea să intre în poartă.

În min 48, Gecse trimite de două ori spre poartă dar Rochian este de netrecut.

Una din cele mai frumoase faze se petrece în min 52, când Alexuţan, de la mijlocul terenului îl deschide pe Roşu pe stânga, acesta înşiruie trei jucători până la marginea careului, îl deschide pe dreapta pe Fabian, care centrează în careu şi Hagen din 4m trage pe lângă.

Victoria mai are câteva bune ocazii de a înscrie, dar mingea nu intră nicicum în aţe.

În ultimele 20 de min ale jocului apare precipitarea, se abuzează de mingi aruncate în mijlocul careului, pradă uşoară pentru portarul gazdelor.

La gazde a mai jucat Fodor, care i-a luat locul lui Dragoş, iar la Victoria, Kovacs l-a înlocuit pe Gecse şi Kopriva pe Pereş.

Astăzi, după un joc nu prea reuşit, Victoria a obtinut  doar un rezultat de egalitate, intr-un meci în care gazdele nu le-au pus nicio problemă.

Meciul a fost condus foarte  bine de Chiş Florin la centru ,ajutat de  Ciceu Marius şi Chis Horaţiu la tuşe.

Observator de meci,Morar Nicolae.

Echipa de juniori a Victoriei Carei ,antrenată de Gindele Gergely, a câştigat cu 4-0( 2-0) prin golurile înscrise de Pachiţa Florin, Moldovan Ion(2) şi Podină Rareş.

redactia

comentarii

de gabi la 24 aprilie 2011 - 17:34

nu ma cred cel mai destept. SUNT!

de gabi la 24 aprilie 2011 - 18:21

de unde ma stii tu, magarushule alb-negru? de unde poti tu sa spui cine cu cate clase e peste altcineva? poti sa iei urina si sa te speli pe fata cu ea, ca poate asa te mai luminezi si tu…la fatza macar. pariez ca esti de peluza sud, care sunt mai colorati si mai nemultumiti de felul lor la meciuri. nu am reusit sa devin fotbalist….bhai pishatule, eu nu mi-am propus sa devin vreodata fotbalist…poate tu ai vrut sa devii bautor de pishetzel, si nu stiu eu.

de gabi la 24 aprilie 2011 - 19:04

redactia, nu publicati castigatorul? sau articolul? sau nu s-a oferit nimeni? probabil la cat de culti sunt suporterii careieni, trebuia sa fie coada…

de alex la 25 aprilie 2011 - 09:18

nu va inteleg domnilor de ce coborati la nivelul unui retardat mintal care se crede desteptul orasului pentru el este o placere sa injure pe oameni atata poate acest individ si prietenii rad de el cat de prostovan este cred ca stiti la cine ma refer cititi ultimele trei comentari si o sa va dati seama cine este acest personaj sinistru.daca as folosi toate adjectivele negative din dictionarul limbii romane ar fi insuficiente pentru al caracteriza pe aceasta creatura umana.stiti cine se autodeclara SUNT DESTEPT? lauda de sine miroase a gunoi la tine.iertatil pe desteptul ca nu el este vinovat ci natura

de oliko la 25 aprilie 2011 - 10:17

fortza GABI!!

de piedone la 25 aprilie 2011 - 13:21

gabi probabil numai tu ai trimis cronica meciului si redactia nu vrea sa se faca de rusine publicandul nici nu ma mir la cate prosti scrii in general

de podoba mircea la 25 aprilie 2011 - 16:16

BUNA,d-le Gabi !! Cu ce te-am jignit eu??? Ce valoare ai TU,ca iti permiti sa jignesti pe toata lumea?? Mare valoare nu poti sa ai,din moment ce nu te semnezi cu numele tau adevarat!! Ce ai realizat TU in viata,de le stii si le cunosti pe toate?? Dar de ce sa ma bag eu la fotbal? crezi ca numai fotbalul exista? Sau crezi ca numai acolo se munceste? Poate ca , cultura ta generala este limitata doar la fotbal!!! Multumesc ptr intelegerea tuturor in legatura cu munca pe care o depun,nu ma supar daca sunt criticat de cineva care intelege ceea ce fac,dar nu il pot intelege pe acest Gabi ca ce are in cap.Dar de ce nu te bagi tu la fotbal ca sa demonstrezi ce stii! Cred ca doar gura e de tine.!!!ptr orice nelamurire,te astept la un dialog la sala de tenis intre orele 16-20.

de vuvu la 25 aprilie 2011 - 17:13

felicitari domnule podoaba pt raspunsul dat aici sa vazut cei sapte ani de acasa care la acest individ lipseste cand o sa aveti timp va rog sa publicati numele sportivilor care au facut performanta pt acest oras si credetima ca iubitorii sportului din carei nu va vor percepe ca fiind un laudaros ci ca pe un om care lasa in urma sa NUMAI lucruri bune.felicitari PS.daca nu var deranja chiar mi-as face timp intr-o zi sa va vizitez sa vad cum pregatiti acesti sportivi

de JUNIORI VICTORIA la 26 aprilie 2011 - 10:08

Domnule Ciuta dece nu veniti si la juniori sa faceti asa ? veniti sa faceti poze si sa comentati meciul pe site , e greu sau ce? , nu numai echipa mare este in oras sunt mai multe dar vad ca numai pe o echipa sustineti , sustineti si echipa de juniori care cred eu ca ar merita , Forta Victoria !!!!!

de gabi la 28 aprilie 2011 - 06:46

in primul rand cred ca m-ati inteles gresit. nu cred ca v-am jignit cu ceva, nu asta a fost intentia mea. imi explic inca o data punctul de vedere: fotbalul, ca sport rege, e practicat de milioane de oameni pe tot globul. la noi in judet de exemplu, sunt 2 X 16+ 9+10+11=62 echipe in ligile 4 si 5. fiecare echipa are in medie cam 15-20 de jucatori+inca vreo 10-15 juniori (unii mai multi, altii mai putini). asta inseamna cam 2000 de practicanti ai fotbalului in judet, hai fie 1500, ca sa nu ziceti ca exagerez. la nivel de tara sunt sute de mii, si nu am luat in considerare juniori, categorii de varsta, etc. toata ideea mea a fost ca aria de selectie e mare, rezulta ca performanta e mai greu de realizat decat in sporturi care au de 10, 100 sau de 1000 de ori mai putini practicanti. nu am luat in considerare care sport e mai greu, toate is la fel de grele sau de usoare, depinde cat talent+munca+sansa se investeste.

nu am zis sub nici o forma ca dl podoaba mircea nu are valoare, etc. nu l-am jignit deloc, nu am nici un motiv sa fac asta, el a scris comentarii decente la adresa victoriei, nu ca marii suporteri-comentatori de aici. dar mi-am exprimat punctul de vedere, pe care mi-l mentin. dl podoaba a realizat multe lucruri bune din cate am auzit, dar nu mi-a placut ca s-a luat de atitudinea jucatorilor din meciul cu camin. dle podoaba, daca moca a vazut comentarii cum ca el nu are valoare de victoria, inainte de meciul cu camin, credeti ca mai are chef de fotbal, stiind ca unul din tribuna a scris asta? alexutan e criticat meci de meci, eu zic ca alearga inca prea mult fata de cat ar merita distinsul public careian! asta se aplica la toti jucatorii. poate ca nu or fi ei toti de victoria in acest moment, dar mai lasati-o moale fratilor, schimbam an de an 10-15 jucatori, unde ajungem? lasati 3 ani aceeasi echipa, propuneti la ajf sa se faca o serie cu 14 echipe din cele 2 serii A si B de liga a 4-a, sa creasca nivelul, si garantez ca jucatorii cresc in valoare. insa de ajf se pomeneste doar cand e vorba de conspiratii, arbitraje, lucruri din astea.

sper ca s-a inteles ce am scris, nu cred ca puteti interpreta gresit. dle podoaba, eu personal nu va cunosc, desi sunt din carei, dar nu am avut onoarea, dar va felicit pt activitate si va doresc succes in continuare. insa punctul de vedere mi-l mentin, nu cred ca v-am jignit, poate m-ati inteles gresit. o zi buna!

s

de gabi la 28 aprilie 2011 - 06:47

pfuai, cat am putut scrie…

de dinamovitu la 28 aprilie 2011 - 17:07

gabi te felicit ca esti un suporter{jucator}inrait si sustii echipa pe undeva ai dreptate dar sa nu crezi niciodata ca victoria joaca asa de prost din cauza publicului oare noi am fost de vina ca nu au putut lega doua pasa cu caminul din pacate asta e valoarea lor tu chiar crezi ca noi nu ne-am simti mai bine pe stadion daca echipa ar juca si atunci ar veni mai multa lume pe stadion.de la urmatorul meci hai sa comentam jocul echipei fara sa jignim pe nimeni binenteles putem avea opinii separate in limitele bunului simt.fair play.daca vom reusi sa aducem RESPECTUL in comentari la finalul campionatului o sa-ti daruiesc un steag mare pe care o am din anii 80 o ce vremuri erau.respect

de gabi la 28 aprilie 2011 - 19:14

le-am mai zis ceva de „sanatate” si celor cu „urina”, dar nu a mai incaput. nu sunt jucator, nici suporter adevarat, ca nu pot merge la toate meciurile. ms, dar steagul sa-l pastrezi tu, e o perioada pe care eu nu am prins-o, deci nu il pot pretui cum trebuie.

si nu uita, echipa mergea binisor, marea somesul oar a facut tot 2-2 cu tasnad, ca si careiul, din punctul asta de vedere mi-au demonstrat ca nu is asa varza cum is descrisi aici. echipa mergea binisor, apoi au venit acuzele de dare de mita la arbitrii, lui moca i sa zis ca nu are valoare, etc, deci nu ma mir ca nu au mai jucat, ca au vazut acuzele…in fine, asta e, nu sunt chestii pe care sa le pot eu schimba in gandirea marilor suporteri careieni 🙂 eu doar le transmit sa nu ia in seama ce zice lumea, si sa joace pentru victoria, nu pt cei ce vin in tribuna, si fac misto.

Lasati un comentariu