Baschet: CSM Satu Mare s-a calificat în faza a II-a a „Cupei României”

• publicat la: 22 septembrie 2014
Baschet: CSM Satu Mare s-a calificat în faza a II-a a „Cupei României”

Echipa de baschet a CSM Satu Mare s-a calificat fără probleme în faza a II-a a „Cupei României” după ce s-au impus în acest week-end, pe teren propriu,  în cele două partide (tur şi retur) disputate în compania formaţiei Rapid Bucureşti.

Partida de debut s-a desfăşurat sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala „Ecaterina Both” de la LPS Satu Mare. Elevele Adrianei Pricop au început în forţă reuşind să se distanţeze considerabil de echipa bucureşteană, câştigând primul sfert cu scorul de 23 la 10. Următoarele două sferturi au fost adjudecate tot de sătmărence (22-12, respectiv 19-8). În ultima parte a meciului rapidistele s-au impus cu 20-31. Cu toate acestea partida s-a terminat cu victoria CSM Satu Mare (84-61).

Cea mai bună marcatoare de la CSM Satu Mare a fost Ashley Adams cu 21 de puncte şi 20 de recuperări. Au mai înscris: Andreea Orosz – 20 de puncte, Andreea Pop – 15 puncte, Flavia Ferenczi – 12 puncte, Eniko Laza – 6 puncte, Bianca Voica – 5 puncte şi Renata Szmutku – 5 puncte.

Returul primei faze din „Cupa României” a avut loc azi, 21 septembrie, care s-a terminat tot cu victoria CSM-ului. Echipa antrenată de Adriana Pricop s-a impus cu scorul de 80 la 68. Cele mai bune marcatoare în meciul de azi au fost: Andreea Orosz – 32 puncte, Andreea Pop – 17 puncte, Flavia Ferenczi – 11 puncte, Ashley Adams – 8 puncte, Bianca Voica – 7 puncte şi Eniko Laza – 5 puncte.

Faza a II-a a „Cupei României” se va disputa în 29 noiembrie (turul), respectiv 3 decembrie (returul). Adversara CSM Satu Mare va fi cunoscută în zilele următoare.

Echipa de baschet feminin a CSM Satu Mare va debuta în noul sezon al Ligii Naţionale, sâmbătă, 27 septembrie. Partida se va desfăşura pe teren propriu, în compania CSS Craiova.

comentarii

de muzica la 22 septembrie 2014 - 20:51

pe cine intereseaza basketul din sm ?

de csabi la 22 septembrie 2014 - 21:11

poate pe arpi ca sa vede unde se poate ajunge daca primaesti bani de la primerie

de muzica la 30 septembrie 2014 - 20:49

Credeti ca cu bani poti face orice,daca nu ai un specialist ? Pe mana lui arpi poti lasa o echipa divizionara de basket sau handbal cu bani alocati,si in 6 luni se destrama.Eventual o echipa de judet ar fi nivelul cel mai inalt ce poate atinge Careiul.

de karate-do-BFKS la 1 octombrie 2014 - 14:58

Bine zice muzicianul,ca cei care au demonstrat pana in prezent suntem marginalizati( ma refer la oamenii care fac performanta). Orasul nu este in stare sa tina o echipa de karate cu campioni mondiali si europeni.

de andrei la 1 octombrie 2014 - 15:03

si nici o echipa de liga la tenis de masa cu campioane europene si componente din lotul national!

Lasati un comentariu