„Nu am avut niciun eveniment deosebit” declară preşedintele comisiei de BAC de la Iuliu Maniu

• publicat la: 29 iunie 2011
„Nu am avut niciun eveniment deosebit” declară preşedintele comisiei de BAC de la Iuliu Maniu

Noi emoţii pentru  absolvenţii careieni care au dat astăzi  proba profilului la  examenul de bacalaureat. Îmbrăcaţi la patru ace, adolescenţii au mers în această dimineaţă la liceele la care  susţin  examenul.  Unii s-au luptat cu cifrele si rezultatele la proba de matematică iar alţii cu datele şi evenimentele de la istorie.Majoritatea au un singur ţel, acela de a promova examenul cu note cât mai mari.

“În comparaţie cu cel de la Română, examenul la matematică a fost dificil. Am primit trei subiecte ,iar cel de-al  treilea a fost foarte greu” ne mărturiseşte Voisan Paul ,XII B de la CT Iuliu Maniu.

Stefănuţ Anita Sonia,XII C, technician în activităţi economice,CT  Iuliu Maniu “Examenul mi s-a părut destul de dificil . Nu ne-am aşteptat la aşa subiecte grele, care au cuprins aproape toată materia ,partea cea mai grea ,Subiectul al treilea a fost de dificultate foarte mare .Sper că m-am descurcat”.

Dr.ec.Benea Marius Călin, de la Universitatea  Politehnică Timişoara, Facultatea de Inginerie Hunedoara ,preşedintele comisiei  dela centrul de examen  826 CT Iuliu Maniu Carei,a avut amabilitatea să ne ofere câteva date legate de desfăşurarea examenelor în centrul al cărui  preşedinte este.

Totul a fost în regulă până acum.Nu am avut nici o problemă deosebită.S-au respectat normele metodologice ale desfăşurării  examenului de bacalaureat şi nu s-a înregistrat niciun  eveniment deosebit. Comisia este din zonă,conform metodologiei. Elevii au fost serioşi prin ţinută ,comportament,nu am întâmpinat nici o problemă,nici măcar suspiciuni nu au existat.  Examenul s-a desfăşurat în 15 săli , lucrările au fost primite la timp,totul a decurs normal.

Avem şi o comisie foarte bună,spirtul de echipă este esenţial şi aici  funcţionează foarte bine, fiecare îndeplinindu-şi  atribuţiile , conform funcţiei pe care o are. De asemenea asistenţii ,asigură în mod exemplar buna funcţionare  a  mersului examenului.De la intrare elevii au fost legitimaţi , genţile şi telefoanele mobile au fost lăsate într-o sală specială acestui scop”.

Vezendan Alexandru,clasă de bio-chimie,Liceul Teoretic “Am primit 3 subiecte cu mai multe subpuncte . Nu a fost nici prea greu ,nici prea uşor. M-am descurcat bine, dar se putea şi mai bine.Examenul a decurs normal ,nu am avut nici o problemă. Am avut emoţii, dar care la mate mi se par normale”.

Kerekes Bianca, XII C,  Liceul Teoretic”Examenul mi s-a părut destul de greu, mai ales  Subiectele II şi III .Toată lumea a încercat să le facă ,dar nu suntem siguri că totul a fost bine. Sperăm ca profesorii corectori să fie indulgenţi la notă. Supraveghetorii au fost severi.

Următoarea probă se va desfăşura în data de 1 iulie 2011,aceasta fiind Proba la alegere a profilului si specializarii – proba E)d) – proba scrisă.În data de 3 iulie 2011 se vor afişa  rezultatele urmând ca pe 4 iulie 2011 să poată fi depuse  contestatiile ,între orele 08:00 – 12:00.

După rezolvarea contestatiilor în perioada 5 – 7 iulie 2011 ,ăn data de 8 iulie 2011  se vor afişa  rezultatele finale.

La proba de limba şi literatura română, desfăşurată luni, 27 iunie 2011, au fost înscrişi 3528 de candidaţi, din care s-au prezentat 3288 (93,19%). Baremele de evaluare se postează pe Internet (http://subiecte2010.edu.ro/), în fiecare zi în care se desfăşoară probe scrise, de la ora 15:00.

redacţia

comentarii

de Bula la 3 iulie 2011 - 15:20

ha ha haaaaa hai maniu cu 12 din 212 !
ioi ioi mate fizicu !!!

de blonda la 4 iulie 2011 - 02:26

tare slabut…

Lasati un comentariu