Prima cursă Satu Mare – Antalya

• publicat la: 14 iunie 2011
Prima cursă Satu Mare – Antalya

Prima cursă charter Satu Mare – Antalya (Turcia) a fost efectuată luni. Avionul Boeing 737 a fost întâmpinat cu o perdea de apă pe Aeroportul Satu Mare.

Vicepreşedintele CJ Adrian Stef, cel care s-a ocupat de acest proiect, se va afla in concediu pentru o săptămână in Antalya, zburând cu prima cursă spre o destinaţie de vis după cum ne-a declarat.

Zborurile sunt efectuate de compania aeriană Sky Airlines, si vor avea loc săptămânal, fiind programate 14 rotaţii în perioada estivală.

Avionul Boeing 737, aparţinând companiei Sky Airlines, care a aterizat pentru prima dată pe pista aeroportului Satu Mare, a fost întâmpinat cu o „perdea de apă”, conform obiceiului.

Drumul durează mai mult de 3 ore, dar se efectuează in conditii foarte bune. S-a luat hotărârea ca avionul să fie impărtit cu un alt aeroport pentru a se putea evita riscurile de a nu fi ocupate toate locurile.

Preţul unui sejur începe de la aproximativ 500 de euro/persoană, cu transport, cazare şi taxele incluse.

Vicepreşedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Stef indeamnă toţi sătmărenii să profite de acest serviciu pus la dispozitie de Consiliul Judeţean şi agenţiile de turism considerând aceasta o reuşită.

Începând de săptămâna viitoare escala va fi efectuată pe aeroportul Târgu Mures. Pentru prima cursă şi-au cumpărat bilete 47 de sătmăreni. Sky Airlines va efectua 14 rotaţii săptămânale Satu Mare – Antalya, în perioada estivală.

sursa TV1SM

Lasati un comentariu