Tir Airsoft de Zilele oraşului Carei

• publicat la: 27 iunie 2011
Tir Airsoft de Zilele oraşului Carei

Asociaţia Sportivă „Corvus Regia” a organizat cu ocazia Festivalului Villa Karul cea de-a doua ediţie a concursului de Tir Airsoft. Şi la această ediţie s-au prezentat doritori din toate categoriile de vârste. Pregătirile concursului s-au prelungit deoarece membrii asociaţiei au permis tuturor testarea „arsenalului” lor. Astfel, standul montat în partea laterală a fostului cinematograf din incinta parcului a fost asaltat de curioşi.

La ora 16,00 s-a dat startul concursului şi cei 47 de concurenţi înscrişi şi-au putut testa abilităţile. Unii au împuşcat mai bine, alţii mai rău, dar voia bună şi satisfacţia se puteau citi pe feţele lor. Toţi participanţii au primit deja consacrata diplomă care era efectiv ţinta în care au împuşcat.

Anul acesta ne-am bucurat de un public mai numeros şi cu o medie de vârstă de aproximativ  de 28-30 de ani. Ne pare bine că am reuşit să captăm atenţia şi persoanelor mai în vârstă şi mai ales a acelora care până acum stăteau deoparte şi doar priveau. Anul trecut au venit copii  dar anul acesta au venit şi taţii. Publicul careian este extrem de reticent şi bănuitor dar încet-încet, vor învăţa care este diferenţa dintre o grupare paramilitară şi un sport care este practicat la nivel mondial” ne-a declarat preşedintele asociaţiei sportive, Dragoş Georgescu.

Ca şi o curiozitare, din  lista înscrişilor a făcut parte şi un cuplu tată-fiu. Amândoi au reuşit aceeaşi performanţă – 95 de puncte, adjudecându-şi  astfel  primul loc în clasament.

redactia

Lasati un comentariu