Un nou post de director înfiinţat la Primăria Carei

• publicat la: 5 iunie 2011
Un nou post de director înfiinţat la Primăria Carei

Două noi proiecte au fost introduse  de către primarul Kovacs ,pe ordinea de zi a ultimei şedinţe de consiliu, cu puţin timp inainte de inceperea acesteia.

Miercuri 1 iunie, aleşii locali au fost convocaţi pentru  una din şedinţele ordinare ale Consiliului Local,şedinţă prezidată de consilierul Nuna Gheorghe. Pe ordinea de zi au figurat nu mai puţin de 19 proiecte de hotărâre dintre care câteva au fost amânate sau chiar scoase ,cum  a fost  cazul proiectului referitor la studiul de fezabilitate pentru lucrarea ,, Modernizare str.MĂRULUI,având ca obiect  lucrările de canalizare a străzii”.

Unul din  proiectele  nou introduse s-a referit la scutirea de impozit  pe locuinţă  pentru  familia Nemeti,familia  fetiţei operate in cursul anului trecut de tumoare la ochi,operaţie efectuată cu succes  de doctorul Aaron Fay, şeful clinicii de chirurgie oftalmologică a Spitalului Universitar Harvard  din Boston .

Al doilea proiect introdus  de către primarul Kovacs,a vizat  modificarea organigramei Primăriei Carei,prin infiinţarea unei noi  direcţii,motivaţia fiind volumul mare de muncă de la Direcţia de Cultură. Astfel, Direcţia de Cultură  şi Învăţământ,condusă în prezent de Bogdan Georgescu,  se scindează  ,luând fiinţă  două noi Direcţii,una de Sănătate şi Învăţământ şi alta de Cultură şi Sport,fiecare dintre ele urmând  să aibă câte un Director Executiv.

Motivul  creării noii direcţii in cadrul Primăriei este de a angaja în  postul de conducere a acesteia a unei persoane apropiate UDMR-ului. La  interpelările consilierilor,primarul  nu a negat acest fapt,dimpotrivă,replica sa fiind deosebit de sugestivă “ Şi ce dacă?”

Supus aprobării,proiectul  întruneşte votul majorităţii ,doar consilierii PNL şi PD-L abţinându-se.

Până la ora actuala ,in organigrama Primăriei erau cuprinse 79 de persoane,in  urma acestei noi modificări urmând ca numărul lor să crească.

Şi  la Serviciul de Evidenţa populaţiei   numărul persoanelor incadrate poate să crească de la 5 persoane câte sunt în prezent ,până la  10,acest serviciu urmând să deservească şi  localităţile limitrofe şi nu numai.

Daniela Ciută

comentarii

de ADRIAN la 5 iunie 2011 - 19:00

Ne bucuram tare mult atunci cand se infiinteaza posturi pentru apropiatii UDMR,
„..si ce daca ” pentru altii nu sunt posturi.Obligatiile pentru apropiati trebuie indeplinite ca de altii nici ca ne mai pasa . Bravo domnilor Consilieri care ati votat infiintarea acestui post,vom avea 3 directori la aceasta directie, sunteti cei mai tari consilieri din Romania si sa va traiasca primaru.Oricum Bogdan Georgescu nu are termen de comparatie in materie de actiuni culturale,acest lucru l-au constatat careienii.Ei dar daca obligatiile trebuie indeplinite … „si ce daca”….

de florin la 5 iunie 2011 - 19:02

era de asteptat! in ultima vreme a prea iesit in evidenta munca lui bogdan. pacat ca e cam singur si izolat in ceea ce face. se vede de la o posta invidia si faptul ca omul lor trebuie sa culeaga roadele, iar bogdan trebuie tinut sub control. noi suntem fraieri ca lasam sa se intample asa. In locul lui bogdan, as pleca … nu m-as mai umili fata de acesti oameni care sunt in stare de orice cand vine vorba de nationalitate si apartenenta la gasca. S-ar putea sa ne intalnim tot mai rar de acum incolo sa aniversam cate ceva la monument. Apropo…udmr-ul nu a avut bani de o coroana de ziua eroilor?

de mircea la 5 iunie 2011 - 19:11

lasa-iiiiiiiiiiiiiii boghi. astia te vor termina. ai sapca, n-ai sapca, tot acolo esti. nu merita sa iti mananci sanatatea. pentru tine nu s-ar fi luptat nimeni asa cum se lupta udmr-istii pentru unul de al lor. daca te chema altcumva… lucrai deja la minister.

de radu la 5 iunie 2011 - 19:28

FORTZA BOGDAN !!!!!!!!!!!! de ce sa pleci numa ca sa le dai lor satisfactie? nu au ei asa oameni si deaia le crapa maiu !!!lasai in pace sa crape ca vine si vremea noastra!!!!!!!!!!

de careidebuletin la 5 iunie 2011 - 19:41

Motivul creării noii direcţii in cadrul Primăriei este de a angaja în postul de conducere a acesteia a unei persoane apropiate UDMR-ului. La interpelările consilierilor,primarul nu a negat acest fapt,dimpotrivă,replica sa fiind deosebit de sugestivă “ Şi ce dacă?”

Minciuna mai mare nu exista. Primarul ar trebui sa va dea in judecata pentru asta. Nici vorba sa fi raspuns asa. Induceti lumea in eroare comunistilor!

de antipolitic la 5 iunie 2011 - 20:06

politizati si sportul si cultura si invatamantul si aerul. va bateti joc de munca unui om si de respectul pe care si l-a castigat prin ceea ce a facut. in rest, inventati posturi pentru oamenii vostri. cu tupeu maxim si fara remuscari. pentru dvs. exista doar politica si interse de grup. nimic mai mult. v-ati gandit vreodata ca poate 80% din cetatenii acestui oras nu fac politica? nu aveti dreptul de a vorbi despre orasul nostru.

de vasile la 5 iunie 2011 - 22:44

Inca o dovada ca gasca din Primarie este alcatuita in mare masura din tampiti cu 2 clase, printre care se afla si ‘Covaci’ Eugen.

Nu conteaza daca esti bun, conteaza ce culoare au chilotii tai politici. Nimic mai mult. Bogdan, alaturi de ceilalti care i s-au alaturat in Casa de Cultura, este unul dintre putinii care in ultima vreme a facut ceva pentru Carei.

Nu poti fi decat scarbit de comportamentele sfidatoare ale celor alesi. Transforma Cultura careiana intr-o amintire, Castelul intr-un kitch, Trandafirii orasului in iarba uscata si Parcul intr-o pasune pentru caii UDMR.

Tocmai din acest motiv a ramas orasul fara valori. Au fugit cu totii care incotro a putut. Felicitari conducerii UDMR.

de careidebuletin la 6 iunie 2011 - 00:26

Vasile, ai doctorat in administrarea spatiilor verzi, a parcului si a trandafirilor? Daca nu, te rugam sa taci.

de UN TANAR FARA LOC DE MAUNCA la 6 iunie 2011 - 06:38

Am auzit ca toti tinerii peste 18 ani din Carei vor sa se inscrie in UDMR indiferent de nationalitate.Sperand ca in acest fel vor primii si ei un loc de munca prin primarie sau pe unde mai face lobi primaru,numai ca din pacate sunt peste 2 mii fara cei plecati din tara.Sau mai au o varianta :se vor unii,iar voturile USL se vor mari cu peste 2000 la alegerile locale.

de careidebuletin la 6 iunie 2011 - 07:23

Lascarica e ma mi ca ta,frayeruleeeee de GABI! Va pricepeti la tot,desteptilor,deveniti specialisti peste noapte in administrare, ziceti voi,deasta ajungeti niste plangaciosi dezinformati si dezinformatori.Tinere,nu te gandesti ca de aia nu ai loc de munca pentru ca ai asa o mentalitate paguboasa?mai gandeste-te si la deciziile tale din timpul vietii!!
NU pot avea incredere mai multa in PNL decat in UDMR,pentru ca si PNL se asociaza cu PSD,ca sa formeze USL,nu aveti caracter,la asta ce puteti raspunde,specialistilor?Voi faceti dupa cum sufla vantul, sunteti la fel de rai ca si cei pe care ii criticati zi de zi in ziarul asta de ka ka t.Mai puneti mana si faceti ceva util cu vietile voastre,ca de specialisti-critici tot avem parte,tot poporul asta e o masa de critici care se pricep la toate si la nimic de fapt.Deja si la amenajarea parcului vine orice nea Caisa si isi da cu parerea,e incredibil!!!!!

de UN TANAR FARA LOC DE MAUNCA la 6 iunie 2011 - 08:14

Nu toti tinerii au tatici primari care sa-i protejeze,iar daca te intereseaza eu am facut o facultate pe bune , am invatat pe rupte, nu am avut cine sa-mi plateasca si sa-mi rezolve examenele.Nu am parinti bogati si nici primar ca tine de exemplu.Ce sa facem cu vietile noastre ?unde sa punem mina ?ca nu avem loc de voi !!!!!

de careidebuletin la 6 iunie 2011 - 08:50

Pune mana pe carte, tinere somer.Mura-n gura nu primesti nimic.Si altii sunt in situatia ta,si nici macar nu isi pun astfel de intrebari,.Stai in banca ta,tinere,nu din cauza primarului si a UDMRului sau PNLului nu ai tu loc de munca.Mai uita-te putin in oglinda!Si eu am invatat pe rupte,si n-am fost angajat din prima incercare.Pune mana pe carte,tinere somer,daca stai pe buletin,sigur nu vei sti mai multe.

de UN TANAR FARA LOC DE MAUNCA la 6 iunie 2011 - 09:10

Ha,ha,vad ca si tu stai si urmaresti fiecare comentariu,stiu acum cine esti
de fapt banuiau toti cei care isi scriu parerea pe aici.Cu statu in banca ?,ar fi bine sa cam stai tu in banca ta si sa nu dai lectii la toata lumea,ca nu ne impresionezi de loc mai ales ca se stie cine esti,veziti de fabrica ta in continuare.Si apropo sa stii ca eu daca ma uit in oglinda am ce vedea,dar tu te-ai cam ingrasat de bine ceti merg afacerile.

de careidebuletin la 6 iunie 2011 - 09:30

Ha,ha,zau ca meriti sa fii somer!Dar cand cei de la sectia maghiara din licee le dau clasa celor de la sectia romana,atunci stati pititi,nu ziceti nimic.Ca aia invata nonstop si iau note mai mari,nu va impresioneaza.Lasa-i naibii de tocilari abjecti.Apoi cresti mare,si tot nu te prinzi in prostia si incultura ta, ca ala asa face pentru ca asa s-a invatat, si gaseste loc de munca.Iar voi va plangeti ca primarul ii baga unde ii baga.Nu sunt cine ma crezi.Cel care ma crezi ca sunt,nici nu intra pe siteuri jegoase, pentru ca nu are timp de nimicuri.Voi aveti timp,de asta nu progresati,nu performati.Poate aceste randuri sunt de un nivel mult prea ridicat pentru tine,dar cam astea sunt motivele pentru care tu esti somer.Succes in demersul tau de a gasi de lucru!

de ungurilor de la primarie la 6 iunie 2011 - 10:12

Ani la rand nu s-a facut nimic in orasul asta,mai lasati si un partid politic roman sa vedem ce poate face. Va vede Cel de sus cat furati si vreau sa vi se intoarca toate la copii vostrii ca asa suferiti mai mult. papa migratorilor,ca in ungaria nu va primeste nimeni :)))

de careidebuletin la 6 iunie 2011 - 11:17

Uita-te in tara si vezi ce au facut partidele romane.

de nivel la 6 iunie 2011 - 11:19

@ careidebuletin
„Poate aceste randuri sunt de un nivel mult prea ridicat pentru tine”poate pentru tine si pentru bula din nivela.”lascarica asta de-si spune “careidebuletin” o arde dubios si se vede clar ca incearca ceva dar nici el nu stie ce. Fratioare, mai gandeste si cu capul!!”.asta are bula NU CAP.ioiiiiiii,ce nivel ai!!!!!!!!!!!!!!

de careidebuletin la 6 iunie 2011 - 13:06

Ce sa ii raspund la un dobitoc?Nu am cuvinte…Ai un nivel foarte ridicat,Bula!

de Vector la 6 iunie 2011 - 13:32

@gabi
Kovacs la PNL ?De unde a-i informatia asta gresita ?Ar fi buna pt rubrica”BANCUL ZILEI”,da’ aia e la alt ziar.Poate „Noua Democratie Din NORD-VEST”…………..

de pentru VECTOR si careidebuletin la 6 iunie 2011 - 14:57

Mai Vectore, lasa tu Noua Democratie ca era partid romanesc ,nu te lega tu de partide romanesti ca rid maghiarii de tine,ei sunt uniti ai vazut?bravo lor. .Noua Democratie a fost in 1996 daca socotesc eu bine,da Kovacs a trecut atunci dupa vreo 2 ani de mandat la UDMR,cica nu-i dadeau buget cei din CJ care erau tot UDMR.Iar tu „careidebuletin ” cred ca te-a platit careva sau te plateste in continuare sa stai la panda sa vezi oare mai apare vreun comentariu sa poti raspunde imediat cu limbajul tau de dupa blocuri.CARAGHIOS si PENIBIL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de careidebuletin la 6 iunie 2011 - 15:23

Care e partea comuna intre pnl si psd? Raspunsul este usl. Rusinos!

de nivel la 6 iunie 2011 - 18:31

@careidebuletin Nu ai cuvinte?…pune mina pe carte.ioiiiii,ce nivel ai!!!!!!!!!!!!

de PARTIDUL CIVIC MAGHIAR la 6 iunie 2011 - 18:38

Vezi ca vine din spate Partidul Civic al Maghiarilor si va da lectii de bune maniere asa zisu – le „careidebuletin” ce o sa te faci atunci tu si cei pe care-i prea slavesti ?

de darius la 11 iunie 2011 - 19:08

va dam in FREZA cu PP-DD va castiga DIACONESCUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

de pentru Darius la 14 iunie 2011 - 05:34

pfffffffff,ce-mi plac glumele tale :)))))))))))))))))))))))))))

de CLAUDIA la 15 iunie 2011 - 13:39

Respectul pe care-l avem pentru Bogdan Georgescu nu se va schimba niciodata , eu am o fetita , si abia asteptam sa organizeze ceva Bogdan , e un om foarte inteligent , ar trebui lasati oamenii inteligenti sa-si faca treaba .
Pacat ca in astfel de hotarari (care ne afecteaza direct pe noi) , opinia noastra nu conteaza .

de Gabi la 22 iunie 2011 - 07:57

@careidebuletin Stimate domn, dati-mi voie sa va aduc in vedere faptul ca limbajul utilizat de dumneavoastra contravine bunelor maniere si implicit afiseaza o foarte proasta crestere plus o cantitate impresionanta de frustrari si rautati. In loc sa cititi articolele acestui ziar, caruia nu-i purtati nici cea mai mica urma de respect, ati face ceva util. Spre exemplu: ati face cercetari in vederea descoperirii de noi oportunitati si locuri de munca pentru tinerii orasului Carei; ati iesi sa greblati iarba din UNICUL parc dendrologic (cu exponate atat de rare!) ce se afla in centrul orasului Carei; ati pune mana pe o pensula si v-ati apuca de vopsit bordurile… si lista ar putea continua… Spec ca nu v-am adus nicio jignire cu cele de mai sus.
@vector Please, rewind….

Lasati un comentariu