Fiul ministrului Sănătăţii a devenit manager al Spitalului Clinic Judeţean din Oradea

• publicat la: 24 octombrie 2011
Fiul ministrului Sănătăţii a devenit manager al Spitalului Clinic Judeţean din Oradea

Fiul ministrului Sănătăţii, Ritli Ladislau Csongor, a câştigat, luni, concursul pentru funcţia de manager al Spitalului Clinic Judeţean din Oradea, după ce a rămas singurul candidat.

Ritli Ladislau Csongor a obtinut 9,20 la testul grila sustinut luni si note de 10 la sustinerea proiectului de management si la interviul cu membrii comisiei de examinare.

Ultimele doua probe erau, de fapt, programate pentru miercuri si joi, insa, dupa retragerea lui Gavril Grebenisan, ele au fost devansate.

Fiul ministrului Sanatatii a ramas singurul candidat la sefia Spitalului Judetean din Oradea, dupa ce contracandidatul sau, Gavrila Grebenisan, managerul interimar al Spitalului Clinic Judetean din Oradea, si-a retras candidatura cu numai doua ore inainte de concursul pentru post.

„Mi-am retras candidatura. Fiecare să inteleagă din asta ce doreşte”, a declarat managerul interimar al Spitalului Clinic Judetean din Oradea, iar Ritli Ladislau Csongor a refuzat sa faca orice comentariu legat de unicitatea sa, scrie Jurnalul National.

Ritli Ladislau Csongor, fiul ministrului Sanatatii, Ritli Ladislau (foto), si-a depus candidatura, in urma cu o saptamana, in ultima zi de depunere a dosarelor, la concursul organizat pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Judetean din Oradea, alaturi de Gavril Grebenisan, care detine interimar aceasta functie.

Ritli Ladislau Csongor a fost manager al Spitalului Clinic de Recuperare din Băile Felix pana in anul 2009, după care a devenit consilier al lui Cseke Attila la Ministerul Sănătăţii, unde avea atributii pe linie juridică, incetând raporturile de muncă odată ce tatăl său, doctorul Ritli Ladislau, a preluat conducerea ministerului, in luna august a acestui an.

Concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Judetean a inceput in 24 octombrie, cand are loc testul-grila, după această probă urmând să se desfăşoare susţinerea proiectului de management.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu