LEADERS Education – Tu cât de sus vrei să ajungi?

• publicat la: 24 octombrie 2011
LEADERS Education – Tu cât de sus vrei să ajungi?

Pentru studentii si masteranzii cu vârste cuprinse intre 18 si 25 de ani care indrăznesc să-si depăşească limitele,
Fundatia LEADERS demarează programul LEADERS Education, desfăşurat pentru studentii principalelor centre universitare din Bucuresti.

Inscrierile se fac până in data de 4 Noiembrie, online pe site-ul www.leadershipeducation.ro. Participarea este gratuită, realizandu-se pe baza de selectie, in limita a 100 de locuri.
Drumul catre cele mai inalte culmi ale leadershipului poate incepe pentru studentii in aceasta toamna, prin intermediul programului LEADERS Education. Confirmand succesul editiilor precedente LEADERS Education va aduce in prim plan training-uri pe teme de un real interes pentru tanara generatie de studenti cat si invitati care au
puterea sa inspire si sa motiveze.
Continutul teoretic va fi realizat de catre partenerul educational al proiectului,compania de training Ascendis, iar printre temele principale abordate se numara: bazele leadershipului, comunicarea liderului, inteligenta emotionala, influenta si managementul timpului.

Lista invitatilor cuprinde atat lideri care au atins performanta in domeniul sportiv cat si lideri din mediul de afaceri. Iolanda Balas Soter, Campioana Olimpica Atletism; Adrian Olteanu, CEO, Flanco; Valentin Uritescu, Actor; Sergiu Teodosiu, Consultant Ascendis sunt doar o parte dintre cei cu care se vor intalni participantii celei de-a saptea editii a programului.
LEADERS Education va incepe pe data de 9 noiembrie 2011. Durata programului va fi de 5 saptamani,  desfasurandu-se astfel: o sesiune pe saptamana, in fiecare miercuri,timp de 3 ore (de la orele 17:30 la 20:30). Programul este gratuit, dar avem la dispozitie doar 100 de locuri. Inscrierile se fac pana in data de 4 Noiembrie 2011,  prin completarea formularului de inregistrare de pe site-ul evenimentului :
http://www.leaders.ro/programe/leaders-education/roaplica/
LEADERS Education este un program dezvoltat de Fundatia LEADERS in colaborare cu Ropharma, ce nu s-ar putea desfasura fara sprijinul partenerilor Ascendis, Flanco, Medlife, Smart Experience, Benq, ACCA, Hostway.
Fundatia LEADERS este o organizatie devotata promovarii conceptului de leadership in Romania si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale LEADERS Romania se numara Leadership Autentic, LEADERS
School, LEADERS Education si LEADERS Academy.
Pentru mai multe informatii accesati site-ul www.leadershipeducation.ro, tel +40728.885.505

Persoana de contact: Valentin Ionescu – Project Manager.

Lasati un comentariu