Miss şi Mister Boboc 2011 la CT Iuliu Maniu

• publicat la: 29 octombrie 2011
Miss şi Mister Boboc 2011 la CT Iuliu Maniu

Colegiul Tehnic Iuliu Maniu şi-a desemnat  vineri seara Miss şi Mister Boboc,ediţia 2011.

O explozie de lumină şi culoare, aşa s-ar putea caracteriza Babul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu din Carei,care a avut loc vineri seara,in sala festivă a liceului.

Tema balului din acest an a fost Carnavalul de la Rio,pe binecunoscutele ritmuri de samba şi lambada dar şi cu ţinute intr-o paleta variată de culori şi modele.

Organizatori au fost elevii claselor a XI-a şi a XII-a ,indrumaţi îndeaproape de prof.Sidonia Antal.

Anda Botezatu şi Bogdan Ursa  din  cls. aXII-a  şi-au indeplinit cu profesionalism “sarcina” de prezentatori,dând  dovadă de imaginaţie  dar şi prezenţă de spirit pe tot parcursul evenimentului.

Intrarea in scenă a celor 10 perechi de concurenţi a fost una originală,pe măsura temei alese,aceştia evoluând spre scenă din spatele publicului spectator,in ropot de tobe şi ritmuri latino.

După prezentarea fiecărei perechi concurente a avut loc un moment de poezie ,in interpretarea elevului Ioan Pal şi un scurt moment artistic susţinut de elevii clasei a X-a C.

Următoarea probă a candidaţilor la titlul de cei mai frumoşi boboci a fost o proba de mim, in care unul din parteneri trebuia să mimeze ce era menţionat pe biletul extras dintr-o urna iar celălalt să ghicească.

Momente hazlii la această probă, datorită ingeniozităţii organizatorilor, care au intocmit bileţelele.Una dintre perechi avea de mimat o roată de bicicletă iar altii un mafiot sau o veveriţă.

In pauza dintre probele de concurs, fraţii Olariu au incântat  asistenţa cu dansuri de inaltă ţinută artistică.Dealtfel, Olariu Gergo a fost cel care s-a ocupat de coregrafia intregului spectacol .

Au mai evoluat băieţii de la Kingstep Crew,elevii din a X-a C cu un dans ţigănesc şi Gabi Varga din Satu Mare, zis şi Gabi Hunter.

Proba surpriză a  creat o atmosferă incendiară in sală, fiecare pereche având galeria sa care i-a susţinut pe tot parcursul evoluţiei lor.

Organizatorii i-au trecut pe concurenţi prin furcile caudine la această probă,găsind tot felul de lucruri “trăznite” pe care să le indeplinească  bobocii :de la găsirea unei monede,cu gura,dintr-o farfurie cu Ketcap sau stingerea unei lumânări de pe capul partenerului, cu un pistol cu apă,sau ronţăirea unei cepe  şi a unei lămâi in timp ce povestesc ,sau crearea unei declaraţii de dragoste utilizând anumite cuvinte ( ca talger,colompir ) sau statul pe oliţă şi cântarea unei manele  până la clasica probă cu oul trecut prin pantalonii partenerului.

Au urmat probele de dans,lambada,rock şi clasicul vals,concurenţii străduindu-se  să impresioneze nu doar juriul ci şi susţinătorii.

Un juriu format din ec.Emilian Fogaş,prof.Elena Coşarcă,prof. Caudia Kuglis,prof.Gheorghe Gheorghe,Negrean Dan,preşedinte comitet părinţi,Ramona Crişan,Marc Racz şi Negrean Rici,foşti Mister Boboc, a monitorizat atent evoluţiile concurenţilor,verdictul final venind după deliberări indelungate.

Pe scenă au mai evoluat ansamblul Ceatăra,solista Bianca Oneţ  dar şi fraţii Olariu.

La editia din acest an a Balului Bobocilor, câştigătorii titlului de Mis şi Mister Boboc au fost Mateş Alexandra şi  Vidrean Raul.

Locul 2 a fost adjudecat de Ritz Mirabela şi Botoş Sebastian iar pe pozitia a treia s-au situat Sabău Andrea şi Verdes Bogdan.

Torturile de ciocolată primite de câştigători au fost degustate de o altă manieră decat cea obişnuită,acesta fiind tonul pentru distracţia care a urmat apoi intr-un club particular din centrul oraşului.

Concurentii

Perechea 1 Achim Mark şi Codruţa Mădărăşan

Mark a participat la Balul Bobocilor pentru că îi place să se distreze şi să socializeze. Hobby-ul lui este fotbalul dar şi alte sporturi,Îi place să fie în preajma fetelor,să asculte muzică,să danseze. Mâncarea lui preferată sunt cartofii prăjiţi,pizza şi kebabul.

Codruţa a participat la Balul Bobocilor pentru că îi place competiţia dar şi să danseze.

Hobby-ul ei este muzica populară şi distracţia.Mâncarea ei preferată este pizza.

Perechea  2 Zdroba Alin şi Milac Betina

Alin a participat la  Balul Bobocilor pentru că îl consideră o distracţie.Hobby-ul lui este sportul iar mâncarea preferată sunt cartofii prăjiţi.

Betina a participat la Balul Bobocilor pentru că îi place să danseze. Hobby-ul ei este dansul iar mâncarea preferată este pizza.

Perechea 3 Deac Rafael şi Mateş Alexandra

Rafael s-a înscris la  bal pentru că îi place să danseze.Hobby-ul lui este fotbalul şi dansul break.Mâncarea lui preferată este pizza.

Alexandra a participat la Balul Bobocilor pentru distracţie în primul rând. Hobby-ul ei este dansul şi distracţia iar mâncarea  preferată este pizza şi dulciurile.

Perechea 4 Raul Vezentan şi Adrien Ferenczi

Raul a participat la Balul Bobocilor pentru că îi place să danseze iar  în timpul liber joacă fotbal.Mâncarea lui preferată sunt cartofii prajiţi.

Adrien a participat la Balul Bobocilor pentru că îi place să danseze, în timpul liber,dansează. Mâncarea ei preferată este pizza.

Perechea 5 Mişu Laurenţiu şi Gal Gyongyi

Laurenţiu a participat la Balul Bobocilor pentru că îi place să se distreze.Hobby-ul lui este să  asculte muzică şi să danseze. Mâncarea lui preferată este pizza.

Gyongyi a participat la Balul Bobocilor de plăcere. Hobby-ul ei este să cânte şi să stea cu prietenii.Mâncarea ei preferată este pizza.

Perechea 6  Pura Alexandru şi  Malinetescu Brigitta

Alexandru a participat la Balul Bobocilor pentru ca să îşi facă noi cunoştinţe şi să se distreze.Hobby-ul lui este desenul iar mâncarea preferată este pizza.

Brigitta  a participat la Balul Bobocilor pentru că îi place să se distreze şi să-şi facă prieteni noi.Hobby-ul ei este să danseze şi să cânte.Preferă îngheţata.

Perechea 7   Hevele Iulia, din păcate nu are pereche, dar pentru acest concurs va avea un partener de dans din clasa a XII-a , Ardelean Cătălin .

Iulia a participat la Balul Bobocilor pentru că îi place să danseze, acesta fiind şi    hobby-ul ei.Mâncarea ei preferată este pizza.

Perechea 8 Verdeş Bogdan şi Golya Erika

Bogdan a participat la Balul Bobocilor pentru distracţie.În timpul liber joacă fotbal şi stă alături  de prietenii lui. Mâncarea lui preferată sunt sarmalele.

Erika a participat la Balul Bobocilor pentru că îi place să se distreze, hobby-ul ei fiind dansul, iar mâncarea preferată sunt cartofii prăjiţi.

Perechea  9    Botoş Sebastian şi Ricz Mirabela

Sebastian a participat la Balul Bobocilor pentru distracţie. Hobby-ul lui este fotbalul şi pescuitul.Mâncarea preferată este pireul de cartofi cu şniţel.

Mirabela a participat la Balul Bobocilor din plăcere. În timpul liber dansează, se plimbă prin oraş şi ajută copiii mai mici.Mâncarea ei preferată este ciorba.

Perechea 10    Vidrean Raul şi Sabău Andreea

Raul a participat la Balul Bobocilor pentru că vrea să câştige şi să se distreze.

Hobby-ul lui este dansul, dar şi sportul şi fotbalul. Mâncarea lui preferată este ciorba de burtă, dar în general toate ciorbele.

Andreea a participat la Balul Bobocilor pentru că spune că aşa ceva se poate întâmpla doar odată.

Hobby-urile ei sunt următoarele:dans,sport,muzică şi artă. Mâncarea ei preferată:cartofii prăjiţi.

redactia

comentarii

de pizza sicilia cu 2 checiup la 30 octombrie 2011 - 01:40

PIZZA PIZZA PIZZA PIZZA PIZZA…si na cartofi prajiti

de bobocita la 30 octombrie 2011 - 09:43

Un bal suprb si distractie !!! >:D<

de bobocita la 30 octombrie 2011 - 09:44

superb *** gresala me 😀 :))

de cititor la 30 octombrie 2011 - 10:40

Sincere Condoleante ! pentru Laurentiu la pierderea mamei dragi.Sa fii puternic si sa mergi mai departe cu capul sus caci cea mai mare bucurie pentru un parinte eSTE REUSITA COPILULUI IN VIATA.

de mama lui claudia la 5 noiembrie 2011 - 18:37

da.sincere condolente laurentiu.sa ti de a dumnezeu putere si sanatate in viata.fii puternic

Lasati un comentariu