Miss şi Mister Boboc „Iuliu Maniu”

• publicat la: 30 octombrie 2010
Miss şi Mister Boboc  „Iuliu Maniu”

Vineri seara , zece fete frumoase de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu din Carei au concurat pentru titlul de Miss Boboc, intr-un spectacol care a avut loc in  sala festivă ,devenită neicăpătoare pentru acest eveniment.

Tematica spectacolului a fost Hollywood  , concurenţii intruchipând  personaje din lumea filmului . Uifalusi Delia şi Heres Cristian au fost prezentatorii concursului iar organizarea a aparţinut claselor a XII-a. Probele  propuse au fost savurate de public şi au constat in  verificarea cunoştinţelor de cultură generală, probe de dans , o prezentare de modă ,vals,salsa precum şi o probă cu surprize.

Căutarea unei monede intr-un bol cu făină doar cu ajutorul gurii sau bărbierirea unui balon umflat şi decorat cu frişcă , aflat deasupra băiatului au fost câteva din probele surpriză. Dar cea mai gustată de public a fost proba care impunea trecerea unui ou  prin pantalonii concurentului, de pe un crac pe altul fără ca acesta să se spargă.

Juriul, format din Miss şi Mister Boboc ediţia 2008, prof.Elena Coşarcă,Negrean Dan din  comitetul de  părinţi şi sponsorul Ramona  Crişan     nu a avut o sarcină prea uşoară.

In timp ce juriul delibera,Sârca Ramona ,o fostă elevă  a liceului a interpretat câteva melodii de muzică uşoară , urmată de Laura Cozac şi Bianca Oneţ , eleve la acest liceu.

Miss Boboc ” Iuliu Maniu”  2010 a fost desemnată Moisa Raluca Steliana   iar Mister Boboc  editia 2010  este Vezendan Alin Dănuţ .

Pe următoarele poziţii s-au situat Bura Ioana Daniela şi  Barata Diana iar la băieţi Ilieş Constantin şi  Ciocan Claudiu.

Seara s-a incheiat cu un  after-party-ul găzduit de clubul Joy din Carei.

redacţia

comentarii

de el la 30 octombrie 2010 - 09:25

bura „frumoasa” pe ce loc a fost???

de tot de el la 30 octombrie 2010 - 15:49

citeste fraiere si o sa vezi pe ce loc o fost:-j

de mda... la 30 octombrie 2010 - 16:14

fraiere invata sa citesti daca nu iti convine de daniela atunci stii unde sa mergi:)))

de eu eu eu la 16 noiembrie 2010 - 12:50

pfaaaai da naspa`i tipa asta, au astia niste gusturi, fara suparare:).auzi „el” … Bura s`a miscat cel mai fain, si a fost ce`a mai dezghetata 😉

de eu eu eu la 16 noiembrie 2010 - 12:50

cea* pardon ;))

de eu eu eu la 16 noiembrie 2010 - 12:51

da` pe Pataki nu ati afisat-o? 🙁

Lasati un comentariu