Petreci, deci plăteşti. Mirii vor trebui să achite o nouă taxă, dacă vor muzică la nuntă

• publicat la: 13 octombrie 2011
Petreci, deci plăteşti. Mirii vor trebui să achite o nouă taxă, dacă vor muzică la nuntă

De acum inainte, să fie clar: nuntă fără taxă nu se mai poate! Tinerii miri trebuie sa plateasca drepturi de autor, pentru muzica pe care i-o comanda DJ-ului, ca sa joace rudele si prietenii.

In caz contrar, inspectorii Uniunii Compozitorilor, insotiti de politisti, pot sa opreasca oricand cheful celor care nu obtinut o licenta speciala. Costa cel mult 300 de lei si este valabila atat in saloanele cu staif, cat si in cort. Practic, fiecare cuplu va face un drum la Uniunea Compozitorilor, ca sa isi achite taxa pe muzica. O sa platiti aceeasi suma, chiar daca ascultati Boney M sau Dan Spataru.
Teoretic, daca omul isi faca nunta la local, taxa o plateste patronul. Practic, acesta poate sa le ceara mirilor mai multi bani pentru meniu, ca sa nu ramana el in paguba.

Exista si o alta categorie de platitori. Daca taximetristii vor sa fie si DJ la ei in masina si vor asculta muzica impreuna cu clientii, vor trebui sa plateasca in fiecare luna cate 15 lei. Aici intra si muzica la radio.

sursa time4news

comentarii

de erwin la 13 octombrie 2011 - 15:33

bine ca nu pun taxa si pe aer pe care il respiram.ce mai vine oare?

de vasi la 13 octombrie 2011 - 15:47

sa-i fut in gura mai votati psd pnl pd……IO votez PP DIACONESCU

de adi la 13 octombrie 2011 - 15:48

asa ar trebui ca lumea sa nu mai voteze aceste partide MAFIOTE care au furat tot sa mai votam si pe cine nu a fost ca nu avem ninic de pierdut.

de Gek la 13 octombrie 2011 - 17:08

Si ce ai vrea sa ii votam pe UDMR?mai bine PDL sau PSD sau oricare partid decat UDMR,voi va auziti ce vorbiti aici?
totusi ar mai fo o solutie care mi-ar conveni PRM.in rest PP-e o adunatura de ciobani si de inculti care nu au ce sa faca decat sa se uite toata ziua la OTV

de flor la 13 octombrie 2011 - 18:15

udmr pe post de posta nationala linsa de portocala mecanica dirijata din deal! pensii impozitate si despagubiri date peste cinci ani cand nu se stie cine mai traieste!invatamant distrus ,sistem de siguranta nationala la fel,ce mai conteaza un impozit in plus la nunta

de cititor la 13 octombrie 2011 - 19:28

Bunul simt nu are culoare politica dar a ajuns floare rara in ziua de azi.Unii dintre noi si-au uitat si radacinile asa ca de unde sa mai ceri si bun simt.

Lasati un comentariu