Şedinţa Consiliului Judeţean

• publicat la: 31 octombrie 2011
Şedinţa Consiliului  Judeţean

Astăzi 31 octombrie a avut loc o nouă şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Satu Mare. Ordinea de zi a cuprins 9 puncte care au fost aprobate in totalitate de consilierii judeţeni. Primele două puncte au avut ca scop aprobarea execuţiei bugetului local al judeţului dar şi rectificarea bugetului general consolidat pe anul 2011. La punctul 3 al ordinii de zi s-a regăsit Proiectul de Hotărâre privind modificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Regiei Autonome Aeroportul Satu Mare pe anul 2011.

De asemenea s-a mai aprobat şi atribuirea licenţelor de traseu pentru serviciul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate speciale pentru traseele Turţ-Tarna Mare, Turţ-Gherţa Mică( operatorului SC Duţu Trans SRL), Marna-Carei ( operatorului SC Maier Dani SRL).

La finalul şedinţei Consiliului  Judeţean, la punctul diverse, preşedintele Csehi Arpad a ţinut să reinformeze opinia publică despre faptul că sâmbăta viitoare va avea loc recepţia lucrărilor de la secţia de Contagioase a SJU.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu