Sportivi de valoare la Atletism Cupa 25 Octombrie- Carei 2011

• publicat la: 23 octombrie 2011
Sportivi de valoare la Atletism Cupa 25 Octombrie- Carei 2011

Pe o vreme  potrivnică unei competiţii sportive,vineri 21 octombrie 2011 a avut loc a 41-a ediţie a Cupei 25 Octombrie la Atletism.

Ploaia şi frigul, principalii adversari ai concurenţilor de vineri ,au fost prezenţi pe tot parcursul manifestării,ingreunând şi mai mult şansele celor ce  vizau un loc pe podium.

Peste 336 de elevi de la cluburi şi licee sportive din Satu Mare, Baia Mare, Carei ,Petreşti,Cluj, Arad,Sighet,Zalău,Bistriţa si Târgu Lăpuş  s-au aliniat la start ,unii dintre ei participând pentru prima dată la  acest gen de competiţii iar altii venind să îşi  imbogăţească palmaresul.

De la Scoala Bălcescu-Petofi din Satu Mare,12  copii au venit insotiţi de antrenorul Ionel Iluţiu dar şi de proaspătul director Gh.Muntean.

“Anual  suntem prezenţi la Cupa 25 Octombrie de la Carei,unde obţinem rezultate frumoase.In ultimii ani , şcoala noastră a dat un campion naţional la tetratlon,Farcaş Cosmin şi un vicecampion naţional la sărituri,Raul Miculaiciuc,actualmente ambii făcând parte din echipa de atletism a LPS Satu Mare” a declarat pentru Buletin de Carei ,antrenorul Iluţiu.

De la CSM Baia Mare ,antrenoarea Viorica Tarţa a venit cu 20 de elevi care au fost cazaţi la Grupul Scolar Simion Bărnuţiu,unii dintre ei urmând să participe şi la crosul care a avut loc a doua zi.

“Am venit să câştigăm cât mai multe locuri fruntaşe,avem o echipă puternică,din care fac parte un campion naţional la 200m,la jIII,in persoana lui Sabo Cosmin.La Disc vom participa cu Bonte Raul,Kiss Norbert,Băban Romeo şi Chindriş Sorin’ a precizat antrenoarea Viorica Tarţa pentru Buletin de Carei.

Una din cele mai numeroase prezenţe le-a avut Aradul,prin cei 36 de elevi de la CSS,CSM şi LPS Arad,insoţiţi de cei patru antrenori,Miclea C-tin,Szabo Zoltan,Gligan Mircea şi Suslak Pavel.

“Venim de mai multi ani la această competiţie,un concurs de inceput de an,de pregătire, de initiere pentru elevii noştri.Am avut conditii bune de cazare şi masă la Grupul Scolar Simion Bărnutiu.Acum,pe ploaie, pista ridică probeleme pentru cine nu are pantofi cu cuie.Avem in echipă un campion balcanic la aruncarea sulitei,Rusu Raul,care deţine a treia aruncare la nivel mondial” a ţinut să precizeze antrenorul Gligan Mircea.

In urma desfăşurării probelor de viteză,rezistenţă,aruncarea greutăţii,suliţei şi discului,locurile intâi au fost câştigate de următorii participanţi:

50m.C.I

Druță Diana  – Baia Mare
Hornar George – Satu Mare

60mC.I

Solomon Denisa – Baia Mare
Târnavean Radu – Cluj

100m Jun.III

Brândușan Cristina – Zalău
Mureșan Raul – Baia Mare

100m Jun.II-I (open)

Pop Cristina – Satu Mare
Horvald Kevin – Sighet

La aceste probe au participat 179 de concurenti dintre care 70 de fete si 109 baieti.

600m C.II

Chioran Alexandra – Baia Mare
Hodis Livius – Tg. Lăpuș

800m C.I

Cordis Ana Maria – Zalău
Cosma Vlad – Satu Mare

800m Jun.III

Brândușan Cristina – Zalău
Crecan Raul – Zalău

800m. Jun.II-I

Farcas Cosmin – Satu Mare

Malinski Diana – Arad

Greutate

C.I

Pop Raluca – Satu Mare

Jun.III

Secuieru Andrada – Bistrița

Jun.II-I

Plosnită Larisa – Sighet
Rohian Alexandru – Arad

Concurenți inscrişi au fost in număr de 21,dintre care 17 fete si  4 băieti.

Suliță

Jun.III

Nechifor Loredana – Bistrița

C.II

Țicle Denis – Carei

Jun.II-I

Bekes Regina – Carei
Rusu Raul – Arad

Au concurat 15 elevi ,5 fete si  10 baieti.

Disc

Jun.II-I

Rohan Alina – Baia Mare
Rohian Alexandru – Arad

La Disc au concurat  7  participanti, 4  fete si  3 baieti.

Css Carei,antrenori Ioan Mărnean şi Florin Turcu a obţinut două locuri I prin Bekes Regina – suliţă şi Ticle Denis tot la suliţă, 6 locuri II prin Musta Paula,Bekes Regina  şi Racolţa Teodora la  greutate, Mărneanu Cristina – suliţă, Zsoldos Patrik – 800m, Rusu Claudia  – 100m şi 6 locuri III prin Ticle Marius la suliţă, Mărneanu Cătălin – suliţă, Mărneanu Cristina – greutate, Bekes Regina – disc, Toma Diana– 100m, Ţineghe Claudia – 800m.

Daniela Ciută

Lasati un comentariu