Calificări şi recalificări

• publicat la: 17 decembrie 2011
Calificări şi recalificări

Persoanele care şi-au pierdut locul de muncă sau care au o anumită calificare si nu isi găsesc un loc de muncă se pot adresa Agentiei Judetene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare pentru a se inscrie la unul dintre cursurile de calificare/recalificare destinate şomerilor.

Institutia derulează cu success mai multe cursuri , absolvenţii primind o diplomă si o calificare cu care pe viitor pot să isi găsească un loc de muncă sau să inceapă o afacere pe proriile picioare.

Aşa sunt si cele 23 de doamne şi domnişoare care vineri, 16 decembrie au absolvit cursul de manichiură-pedichiură. După 360 de ore intense in care au invăţat şi teorie, dar au făcut si multă practică, doamnele au susţinut vineri probele scrise şi practice ale examenului de absolvire.

Si-au invins emotiile si au păşit rând pe rând in faţa comisiei demonstrând cele invăţate. Reprezentanţii Agenţiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Muncă Satu Mare ne-au declarat faptul că se bucură că pot să se implice in calificarea somerilor dându-le acestora o nouă meserie poate.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare a mai organizat anul acesta cursuri pentru electricienti, vânzători in Negresti Oas şi Satu Mare, ingrijitori bolnavi si lucrători in construcţii.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu