Concurs de iesle

• publicat la: 5 decembrie 2011
Concurs de iesle

Centrul Cultural Carei anunță începutul concursului de confectionat iesle. Acesta se adresează elevilor de la şcolile generale şi liceele din municipiu, dar şi concurenților individuali. Organizatorii nu impun o limită de mărime, specificații tehnice sau alte aspecte. Ieslea realizată de concurenți, fie ei o echipă sau un concurent individual, poate avea orice mărime, poate fi realizata  din orice material, în funcție de fantezia şi creativitatea concurenților.

Participarea echipelor şi a concurenților trebuie confirmată până în data de 12 decembrie, iar lucrările trebuie predate până în data de 16 decembrie. Acestea vor fi jurizate şi premiate de o comisie formată din angajații Centrului Cultural Carei.

Ieslele vor fi expuse în cadrul festivalului de Crăciun în fața Monumentului Ostașului Român, urmând să primească voturile vizitatorilor, putând obține astfel premiul special al spectatorilor.

Informații şi relații, zilnic, de la ora 9 până la ora 13, în biroul Centrului Cultural Carei sau telefonic, la numărul 0744.618.242.

redactia

Lasati un comentariu