Final de an la Clubul TAPO Carei

• publicat la: 29 decembrie 2011
Final de an la Clubul TAPO Carei

În perioada 23-24 Decembrie 2011 a avut loc Gala Generaţiilor la tenis de masă,festivitate unde au participat „tineri” din 4 generaţii (de la cei mici de 7-8 ani până la 55-60 ani).

Din generaţia celor mici au participat Mudure Andrei (7 ani),Szabo Bence (8 ani),Mudure Marcel (9 ani),Vaipan Iulian (9 ani),Dori Helga (10 ani),Keresztesi Kitty (10 ani),Henrich Katheline(11).

La următoarea categorie au fost prezenţi Balaj Robert (legitimat la CSM Cluj),Sek Kristof şi Măran Alin(CSS Constanţa),Heinrich Kevin (CSS TG. Secuiesc),Toth Mark(Germania).

A treia categorie revine studenţilor,de care antrenorul Podoabă Mircea este foarte mândru si acum: Flesch Norbert (student Danemarca),Bede Domokos (Facultatea de Informatică Debrecen),Branişte Alexandra (Medicină Tg. Mureş) şi Pink Mark legitimat  la Slatina.

Nu in ultimul rând dorim să îi  amintim pe  “veteranii” tenisului de masă din Carei,care participă la antrenamentele zilnice ale copiilor ,ajută la pregătirea lor datorită experienţei acumulate pe parcursul a zeci de ani: Kiss Csaba,Kiss Francisc,Heinrich David,Bottyan Geza,Kondor Gheorghe,Nagy Ocsi,Macari Vasile,Suveg Roland.

Sâmbătă, 24 decembrie 2011, a avut loc “Cupa Moş Crăciun” unde au fost premiaţi toţi sportivii cu dulciuri iar sportivul anului a fost desemnat Sek Kristof având cel mai bun rezultat al anului (locul V la Europenele de minicadeţi din Franţa),iar cea mai bună sportivă a fost  Keresztesi Kitty,cea care a  obţinut rezultate bune la diverse competiţii regionale şi locul V la Trofeul Speranţelor din Constanţa.

comentarii

de andrei la 10 ianuarie 2012 - 09:33

FELICITARI MIRCEA PODOABA pentru tot ce faci! prin tine avem dovada ca daca vrei sa realizezi ceva,nimic nu poate sa iti stea in cale! Succes pe mai departe!

Lasati un comentariu