Anul Dragonului Negru de Apă – cum vor fi copiii născuţi in 2012

• publicat la: 3 ianuarie 2012
Anul Dragonului Negru de Apă – cum vor fi copiii născuţi in 2012

Am intrat in anul 2012. Conform zodiacului chinezesc, acesta este anul Dragonului Negru de Apă, singurul animal mitic dintre cele 12 care alcătuiesc horoscopul chinezesc.

Potrivit acestuia, copiii, care vin pe lume intr-un an aflat sub semnul Dragonului sunt unici. Vor fi copii cu o intuitie si inteligenţă sclipitoare, centraţi toată viata pe atingerea telurilor si extrem de norocosi, pe parcursul existentei lor. Ei vor fi gata să se sacrifice pentru familiile lor, indiferent de obstacolele care le vor sta in cale, scrie Teen Problem.

Nativii din zodia Dragonului Negru de Apă sunt oameni cinstiti si capabili. Ei vor ajunge in funcţii inalte de conducere, putând deveni generali de armată. Persoane extrem de creative, vor ajunge cu uşurinţă să fie considerati intelepţii neamului. Nu vor şti ce inseamnă lăcomia şi ipocrizia.

Efortul lor continuu către perfectiune ii va face plăcuti de rude si prieteni, dar si de partenerii de viaţă. Foarte rar vor intra in conflicte verbale, dar, când se va intampla acest lucru, este posibil ca totul să aibă un final imprevizibil.

Lasati un comentariu