Comunicat PSD

• publicat la: 23 ianuarie 2012
Comunicat PSD

Organizaţia Judeţeană Satu Mare a Partidului Social-Democrat ii invită pe toţi sătmărenii, indiferent de apartenenţă etnică sau politică, la Hora Unirii, care este şi imnul oficial al PSD, în data de 24 ianuarie 2012, orele 14, în Parcul Vasile Lucaciu (lîngă Statuia Lupoaicei, vizavi de Muzeul Judeţean) din municipiul Satu Mare.

Organizatorii vor asigura pentru participanţi ceai fierbinte, vin cald şi cozonac, iar medicii social-democraţi vor oferi consultaţii gratuite în corturi special amenajate.

Se recomandă participanţilor să vină cu drapele, cocarde sau brasarde tricolore.

Preşedinte Senator Valer Marian

comentarii

de nisma la 23 ianuarie 2012 - 15:53

PSD ? :-/
mersi nu
Nici PDL, PNL, UDMR

de oare cum? la 23 ianuarie 2012 - 18:16

MERGETI FRATILOR CA PRIMITI MOCA! FASOLE CU CARNATI NU E? :))

de mai animalule la 23 ianuarie 2012 - 20:26

si o butelie de aragaz
numai la cei de la carei….

de protestatar la 28 ianuarie 2012 - 21:00

la carei uniunea psdistoudmrista e tot in continua dezvoltare si prosperare si la fel si la judet

de Cristi la 30 ianuarie 2012 - 11:21

După o muncă epuizantă de 22 de ani, este timpul să vă retrageţi în pensie şi să vă îngrijiţi de sănătate.Nu pot să cred că vor fi mulţi cetăţeni români, care au cât de cât puţină minte, care vor mai vota pe cineva care a mai făcut parte din partidele care s-au perindat pe rând,într-o veselie, la guvernare.
Nu cred că mai aveţi ceva de oferit acestui popor din moment ce nu vă debarasaţi de vechea gardă în care nu mai are nimeni încredere.Aţi muncit destul aşa că mai lăsaţi-i şi pe cei tineri să-şi dovedească capacităţile, ca oameni educaţi şi instruţi în domeniile în care urmează să activeze nu ca şi voi care aţi pus la conducerea tuturor sistemelor oameni care habar nu au despre domeniile pe care le conduc, fără studii de specialitate doar pentru faptul că ştiu da frumos din gură şi sunt docili ca nişte bebeluşi atunci când
primesc ordine de ,,sus”.După părerea prostimii, un politician trebuie să aibă demnitate, să aibă o părere pe care să aibă curajul să şi-o exprime în faţa oricui şi să apere interesele alegătorilor care l-au votat fiind purtătorul lor de cuvânt la nivel înalt.Ce ziceţi, aţi făcut aşa ceva timp de 22 de ani?

Lasati un comentariu