Emil Hossu a murit – Artişti, actori, politicieni, lumea intreagă îl regretă

• publicat la: 25 ianuarie 2012
Emil Hossu a murit – Artişti, actori, politicieni, lumea intreagă îl regretă

Actorul Emil Hossu a murit, miercuri seara, in timp ce se pregătea să urce pe scena Teatrului Nottara, in piesa „Nu vorbiţi cu actorii”. Reacţiile la auzul acestei vesti nu au intârziat să apară.

Alexandru Arsinel a povestit, pentru B1Tv, ca abia se intalnise cu Emil Hossu si nimic nu prevestea tragedia. „Am ramas siderat, interzis, abia ma intalnisem acum cateva zile cu el. E ceva cumplit, cum poate sa se stinga un om”, a spus acesta.

„Ne paraseste inima si ne parasesc prieteni foarte dragi”, a incheiat, vadit emotionat, Arsinel.

Actorul Mircea Diaconu a povestit cum s-a intamplat totul: „Pur si simplu a cazut secerat. Nu a avut niciodata vreo problema. 40 de minute s-au chinuit sa-l readuca la viata. Nu va pot explica cum se simte sotia lui. E ceva infernal. Pur si simplu nu crede. O sa-l duca la IML”.

La randul sau, Rodica Popescu Bitanescu a povestit, la Realitatea Tv, ca nu stie ca Hossu sa fi avut probleme mari de sanatate, in afara de usoare probleme cu inima.

Crin Antonescu: Abia ne-am intalnit la mitingul USL

Liderul PNLCrin Antonescu a spus ca este extrem de afectat de aceasta veste, mai ales ca in urma cu nici o saptamana Emil Hossu participase la mitingul organizat de USL la Arcul de Triumf din Capitala.

„Sunt foarte afectat, cu atat mai mult cu cat l-am intalnit, i-am vorbit in urma cu cateva zile la mitingul nostru. Un om de mare talent, de mare modestie, de mare rafinament. Un om simplu, un om din elita adevarata si poate nu de ajuns folosita si urmata a Romaniei. Le transmit condoleante tuturor celor apropiati. Acestea sunt lucrurile care conteaza cu adevarat, cu adevarat ireparabile”, a spus Antonescu, la Antena3.

Emil Hossu se afla la teatru cand i s-a facut rau si a lesinat. Colegii sai au chemat imediat un echipaj SMURD. Membrii echipajului l-au gasit inconstient, in stop cardio-respirator.

Au inceput manevrele de resuscitare, insa in zadar. Dupa ce au trecut cele 40 de minute de resuscitare cat prevede protocolul, membrii echipajului SMURD au fost nevoiti sa constate decesul.

comentarii

de Gabi D la 29 ianuarie 2012 - 19:25

Regret sincer moartea acestui mare artist si in primul rand,OM!

Lasati un comentariu