TVA rambursat la cumpărături de peste 150 lei

• publicat la: 27 martie 2012
TVA rambursat la cumpărături de peste 150 lei

real,-  va rambursa sub forma unui voucher de cumpărături valoarea TVA-ului tuturor clienţilor care isi vor efectua cumpărăturile miercuri, 28 martie a.c. Oferta este valabilă pentru toata gama de produse, pentru cumpărături de minimum 150 RON*.

Aceasta este prima campanie de rambursare integrală de TVA desfăşurată in 2012, real,-  fiind primul retailer care a initiat astfel de campanii de rambursare a TVA incă din luna aprilie 2010, pentru intreaga gama de produse.

Toti clientii real,- care efectuează miercuri 28 martie a.c. cumpărături de minimum 150 de lei si maximum 3100 lei pe un singur bon fiscal, in limita a 24 de bucăţi din acelaşi articol, pot primi un voucher de cumpărături egal cu valoarea TVA aferentă bonului.

Pentru a intra in posesia voucherului, clientii trebuie să meargă in zona semnalizata din cadrul magazinului unde si-au făcut cumpărăturile, cu bonul fiscal si să solicite eliberarea acestuia in datele de 28 si 29 martie a.c., in intervalul orar anuntat in acest scop in magazinul in care a fost emis.

„Mâine le vom rambursa clientilor nostri valoarea TVA-ului, aceasta fiind prima campanie de acest gen din 2012 . Campaniile de returnare integrală a TVA-ului sunt indeosebi apreciate de catre clientii nostri, avand in vedere faptul ca aduc un beneficiu substantial,  atat pentru aceia care planuiesc realizarea unei investitii ce presupune un efort financiar major, dar si pentru cei care doresc sa-si efectueze cumparaturile saptamanale sau lunare.  Clientii au la dispozitie doua saptamani pentru a utiliza voucherul, putand sa il foloseasca la orice tip de achizitie, mai putin anumite produse accizabile.”  Mirela Surghie, Head of Media, real,-  Hypermarket România.

Promotia se adresează exclusiv persoanelor fizice, iar pentru mai multe detalii, regulamentul este disponibil atât pe website  cât si in magazine.

Voucherul poate fi utilizat in perioada 1 – 14 aprilie a.c., ca modalitate de plată in toate cele 24 de magazine real,- din România.

*Bonurile de casă care contin produse accizabile (tutun, bauturi alcoolice marcate cu timbre sau banderole de securizare, bere cu conţinut alcoolic si non-alcoolic) nu beneficiază de această promoţie.

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu