„ Ai în plus o carte – dă-o mai departe”

• publicat la: 10 aprilie 2012
„ Ai în plus o carte – dă-o mai departe”

In data de 21, aprilie 2012, ora 11,00, Andreea Paul te invită la Filarmonica Dinu Lipati din Satu Mare la spectacolul „Tiribam Tiribum: Ai în plus o carte – dă-o mai departe ”.

Intră în joc! Intră gratuit la spectacolul Zurli dăruind o carte citită de tine.Gândește-te ce carte ai citit și merită să se bucure de fantezia și învățătura ei și altul ca tine. Zurli ia cartea ta și o dă mai departe grădiniţelor şi caselor de copii. Acolo unde este nevoie de carte. Copiii noştri vor învăţa astfel să fie generoşi şi să dăruiască şi altor copii cărţi pe care ei le cunosc deja.

Cărţile pe care le vom aduna în Satu Mare vor merge la mai multe grădiniţe din judeţul Satu Mare.

Dai „leapșa” și faci un gest important pentru mintea și sufletul celui lipsit. Cum să nu susțin acest eveniment în viața noastră a tuturor?! Din suflet.

Evenimentul face parte din Campania derulată la nivel naţional prin intermediul căreia ne propunem să ducem către toţi copiii, singurul spectacol muzical şi educativ dedicat lor: „Tiribam Tiribum”, pus în scenă de Trupa Zurli.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta până la de zece ani. Intrarea este gratuită.  Invităm toţi copiii participanţi să aducă câte o carte de poveşti sau de colorat.

Lasati un comentariu