Biblioteca Județeană Satu Mare invită comunitatea sătmăreană la un nou schimb de carte

• publicat la: 11 septembrie 2015
Biblioteca Județeană Satu Mare invită comunitatea sătmăreană  la un nou schimb de carte

Biblioteca Județeană Satu Mare, sub auspiciile Consiliului Județean Satu Mare, demarează a doua acțiune de schimb da carte. Sub genericul „Citește și dă mai departe la schimb de carte”, evenimentul se va derula marți, 15 septembrie, de la ora 1300, pe trotuarul din fața Sălii de lectură „Gheorghe Bulgăr”, și are scopul de a facilita membrilor comunității întâlnirea cu cartea, într-o manieră diferită.

Prima acțiune de acest gen s-a organizat în luna iunie a anului curent, primind aprecieri pozitive din partea publicului, și va fi reluată pe parcursul lunilor viitoare.

Sătmărenii care vor să se alăture acestui eveniment, vor avea posibilitatea de a-și alege de pe standuri cartea dorită și de a lăsa alta, în schimb.

Publicațiile care fac obiectul shimbului provin din donații de la cititori, ca urmare a campaniilor derulate anterior, „Pedalez pentru bibliotecă”, cu ocazia Zilei Naționale a Bibliotecarului și „Dar din darul sătmărenilor”, în cadrul Zilelor Județului Satu Mare.Conducerea și colectivul Bibliotecii Județene Satu Mare, aduc, pe această cale, mulțumiri donatorilor.

Lasati un comentariu