,,ŞCOALA ALTFEL” la ISU Satu Mare

• publicat la: 2 aprilie 2012
,,ŞCOALA ALTFEL” la ISU Satu Mare

În cadrul programului ,,ŞCOALA ALTFEL” un număr  impresionant de tineri din judeţul Satu Mare vor participa în intervalul 2 – 6 aprilie  2012, la  Inspectoratul  pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului  Satu Mare pentru  a lua contact cu activităţile şi  misiunile desfăşurate în domeniul   prevenirii şi gestionării situaţiilor de urgenţă.

La iniţiativa Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului de a stimula participarea copiilor, dar şi a profesorilor şi a părinţilor, la acţiuni  diversificate, Inspectoratul  pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului  Satu Mare oferă tuturor oportunitatea de a fi iniţiaţi în frumoasa şi riscanta meserie de salvator de profesie.

Astfel, şi-au anunţat prezenţa la acţiunile întreprinse de către instituţia noastră, cu această ocazie, grădiniţe,  şcoli, colegii şi licee.

În cadrul programului ,,Porţi Deschise”, vor fi prezentate exerciţii demonstrative şi mijloacele de intervenţie la diverse situaţii de urgenţă, în subunităţile Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului  Satu Mare, unde publicul va fi cu siguranţă numeros.

Lecţiile de informare preventivă, urmate de exerciţii de evacuare, vor face şi ele parte din programul pregătit pentru preşcolari sau elevi, la grădiniţele şi şcolile lor, unde oaspeţi le vor fi specialişti din cadrul instituţiei noastre.

În sprijinul acestei acţiuni de schimbare a modului de percepere a şcolii şi educaţiei, angajaţii Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului  Satu Mare vor face totul pentru a fi şi de această dată la înălţimea aşteptărilor celor mici, dar şi a celor mari, şi cu certitudine, toţi musafirii vor fi întâmpinaţi cu drag, pe parcursul întregii săptămâni.

Lasati un comentariu