Vine primăvara la Expo Transilvania!

• publicat la: 3 April 2012
Vine primăvara la Expo Transilvania!

In perioada 4-8 aprilie 2012 sunteţi aşteptaţi cu flori, imbrăcăminte, incălţăminte, bijuterii, dulciuri, cosmeticale, textile pentru casă, produse pentru copii, decoraţiuni, artizanat şi multe altele.

Mâine, 4 aprilie 2012, ora 12.00, la EXPO Transilvania işi deschid porţile pentru clujeni expozitiile cu vânzare:

TARGUL DE FLORII SI PASTI Aici puteti găsi tot ce vă doriti pentru sezonul cald: confectii, tricotaje, lenjerie; incaltaminte, marochinarie; produse cosmetice; produse alimentare, dulciuri, bauturi. Vizitatorii sunt asteptati cu super reduceri, promotii si colectiile noi de primăvară.

PRICHINDEL FEST – Târgul dedicat copiilor, părintilor si bunicilor. Manifestarea se află la prima editie, si se doreste a fi o adevărată sărbătoare pentru cei mici. Pe lângă produsele pentru copii expuse vor avea loc spectacole, concursuri, suprize si premii.

TRANSILVANIA PRIMA GARDEN – Târg – expozitie de floricultură si grădinărit de primăvară, editia a III-a. Evenimentul are cu un impact deosebit asupra publicului clujean, mare iubitor al naturii, si este insotit de un program de manifestări conexe pregatit pe măsura evenimentului.

CLUJ EXPO BIJOUX – Expozitie Internationala de bijuterii, pietre pretioase si minerale – editia 2012. Un adevarat punct de atractie pentru iubitorii de bijuterii, eveniment cu participare internationala, isi asteapta vizitatorii cu piese deosebite, in colectii unice: coliere, inele, bratari si brose in monturi deosebite, la preturi pentru toate buzunarele.

Pe lângă aceste expozitii organizatorii v-au pregătit şi alte atracţii:

GRADINA COPIILOR – Sute de copii de la gradinite din Cluj-Napoca vin la Expo Transilvania pentru a sădi câte o plantă pe care o pot lua acasă să o ingrijească.

Sâmbătă, 7 aprilie, ora 17 au loc spectacole cu si pentru copii – muzica, dansuri, majorete cu trupa de majorete Flame si grupul Ministar

“Să colorăm frumos” – activitate desfăşurată cu ajutorul Grădiniţei Sigfrid

Face painting pentru copii cu Asociatia Litle People

Locatie: cartier Marasti, Centrul expozitional EXPO Transilvania, str. Aurel Vlaicu f.n. Cluj-Napoca; linii de transport în comun: troleibuz 4, 6, 7; autobuz 8, 30, 46B.

Program de vizitare: zilnic orele 12 – 20
duminica orele 12 – 18

Lasati un comentariu