CONMOB şi HOTEL & CATERING 2012

• publicat la: 12 martie 2012
CONMOB şi HOTEL & CATERING 2012

EXPO Transilvania si CCI Cluj deschid, incepând de miercuri, 14 martie, şi până duminică, 18 martie, două din cele mai importante târguri din Transilvania:

– CONMOB – Târg Naţional de Mobilă, Componente si accesorii pentru industria mobilei, editia a XXII-a.

– HOTEL & CATERING – Târg specializat in dotări si amenajări, echipamente si servicii pentru hoteluri, restaurante, baruri, catering, editia a X-a.

Sunt atraşi la EXPO Transilvania vizitatori din toate judeţele, atât specialisti din domeniul hotelier, comercianţi de mobilă interesaţi de contactul cu firmele de profil din ţara cât şi un numeros public larg interesat de cele mai noi si performate produse.

Spaţiul expoziţional se află la Centrul expozitional EXPO Transilvania, str. Aurel Vlaicu f.n. Cluj-Napoca din cartier Mărăşti.Linii de transport in comun: troleibuz 4, 6, 7; autobuz 8, 30, 46B.

CONMOB – cel mai mare Târg Naţional de Mobilă din Transilvania, ediţia XXII

Târg Naţional, cu o editie de primăvară si una de toamnă, CONMOB este cel mai important Târg specializat de Mobilă din Transilvania. Este organizat de EXPO Transilvania impreună cu partenerii săi traditionali, Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România si Camera de Comert si Industrie Cluj.

Tematica editiei primăvara 2012 cuprinde următoarele grupe de produse: mobilier pentru interioare: dormitoare, camere de zi, sufragerii, camere pentru copii si tineret, bucătării, biblioteci, mobilier pentru saloane si holuri, garderobe; mobilier pentru birouri; mobilier pentru spatii comerciale; mobilier tapitat; saltele; cuverturi.

In rândul expozantilor participă: producători de mobilier tapitat; producători de mobilier de bucătărie, living, dormitor; producători de sufragerii, dormitoare, birouri, holuri din lemn masiv; producători de bucătării, dormitoare, biblioteci; importatori moblier Turcia.

HOTEL & CATERING 2012 – ediţia a X-a

Aflat la cea de a X-a editie, HOTEL & CATERING este un targ cunoscut vizitatorilor de specialitate, fiind cel mai important eveniment expozitional de profil din Transilvania.

Calitatea produselor aduse de firmele participante precum si standardele serviciilor oferite de acestea confirmă an de an interesul specialistilor pentru acest eveniment.

Târgul este organizat de EXPO Transilvania si CCI Cluj, iar editia 2012 reuneste firme specializate in dotări si amenajări, echipamente si servicii pentru: hoteluri, restaurante, baruri; cofetării si patiserii; pizzerii; fast-food; cantine, discoteci; catering; spălătorii; curăţătorii, softuri pentru restaurante, sisteme de acces cu card, uşi, lenjerii de pat, veselă.

Lasati un comentariu