Lansare candidaţi USL la Satu-Mare

• publicat la: 24 mai 2012
Lansare candidaţi USL la Satu-Mare

Eduard Hellvig, Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului va veni sâmbătă, 26 mai, la Satu Mare, pentru a participa alături de candidaţii USL în campania electorală 2012,  la mai multe evenimente după cum urmează:

Ora 10:00 – Primirea ministrului Eduard Hellvig la Ardud şi întâlnirea cu alegătorii din localitate

Ora 11:00 – Deschiderea oficială a Zilelor Oraşului Satu Mare

Ora 12.00 – Lansarea candidaţilor USL din întreg judeţul la Filarmonica “Dinu Lipatti” Satu Mare

Ora 13:00 – Deplasare către Tăşnad unde are loc o întalnire cu oamenii de afaceri şi investitorii din zonă.

comentarii

de blabla la 24 mai 2012 - 20:36

Coica se lauda cu ce-i in stare sa faca , ce nu a facu primarul din Satu Mare, in comparatie cu ce afacut udmeristul de la Carei, A creat peste 4 mii locuri de munca la o populatie de 20 mii locuitori. Bravo dr. Coica. Are salvari de toata jena si jegu, o spun cei ce ,din pacate au avut nevoie de de ele.Cui face campanie electorala acest individ? la primarul actual din Carei. Ofi primit ceva substantial de la el. Sunt consternat de ce am auzit in seara aceasta de la Coiuca. Sa-i fie rusine, Ce natie este acest om?.

de Horia Mărieș la 25 mai 2012 - 04:07

@blabla

Excelentă observația Dvs.
Am văzut si eu emisiunea respectivă a tv1samtel pe net.
Dr. Coica a luat-o rău de tot prin bălării lăudându-l pe jenoke și făcând comparații între primașul careian jenoke si primașul sătmărean gyula. In primul rând fiindcă a susținut neadevăruri.

Dacă n-are destule informații, Dr. Coica ar face bine ca măcar să citească noianul de comentarii apărute aici, pe B. de C., referitoare la „performanțele” mirobolante de gospodar, finantist, economist, evazioniost, minciunos, neserios, om de afaceri incapabil si iresponsabil ale lui jenoke. Măcar ataâa lucru ar fi putut face doctorul și nu ar mai fi fost atât de penibil cu referiri aiurea la acest subiect!

Neinspirat total nenea doctor. Ar trebui să-l tragă cineva de urechi sau măcar să-i arate obrazul. Cam știu eu cine ar trebui să facă treaba asta, dar nu-mi place să mă bag în ciorba altora. Să se descurce singuri fiindcă-s majori.

de pacientu la 25 mai 2012 - 05:11

koika?neispirat??glumiti??

Lasati un comentariu