Alegeri 2012 Carei.Rezultate

• publicat la: 11 iunie 2012
Alegeri 2012 Carei.Rezultate

Epilogul zilei de 10 iunie confirmă  continuarea conducerii municipiului Carei de către formaţiunea UDMR atât la nivel de primar cât şi de Consiliu Local contrar curentului favorabil USL atât din ţară cât şi din judeţ.

După cum era prevăzut,la Carei lupta s-a dus intre UDMR si USL,pe toate fronturile,niciuna din celelate formatiuni inscrise in cursa nereuşind să intrunească măcar 5% din sufragii nici la consilieri si nici la primar. In cursa electorala au fost inscrise 9 partide si un candidat independent.Nici candidatul independent nu a mai reuşit  să intrunească un număr sufucient de voturi care să ii asigure un nou mandat de consilier.

Deşi la nivel naţional marele perdant este PDL-ul,la Carei nu putem vorbi despre un mare perdant atâta vreme cât in legislatuta,de acum trecută, acesta a avut doar doi consilieri din totalul de 19,care insă nu  s-au mai regăsit pe actualele liste ale acestui partid.

Cu un număr de 480 de voturi obţinute,PDLul careiean nu poate obtine nici măcar un scaun de consilier iar candidatul de primar a reuşit sa obţină doar  un modest procent de 3,18%.

Proporţia se păstrează şi în cazul listelor pentru Consiliul Judeţean.La Carei UDMR-ul a făcut un scor mai bun decât USL-ul dar cu un  număr insuficient ca să mai poată influenţa rezultatul final  care îl are drept câştigător pe Adrian Ştef-USL.

La Consiliul Local Satu Mare, rezultatele finale sunt următoarele: 1. USL – 23.883 voturi 2. UDMR – 18.404 3. PDL – 3.895 4. PP-DD – 2.418 5. PRM – 1065 6. PNDC – 802 7. PPMT – 733 8. UNPR – 639 9. Drăgan Mircea Petru – 538 10. Adam Boer – 496 11. PNŢCD – 359 12. PCM – 329 13. PER – 177 14. Partidul Poporului – 103 15. ACDR – 37

În urma distribuirii mandatelor, USL a obţinut 12 posturi de consilier local având majoritate, UDMR a obţinut nouă iar PDL – două.

Daniela Ciută

comentarii

de gogomanu la 11 iunie 2012 - 12:13

..in orasul asta
de GOGOMANI…..
lupta s-a dus intre
gogomani !

de czeigli la 11 iunie 2012 - 12:58

parca lajos cu geza erau in parc si la 9 mai cu ceva bani pentru tziggafiu da nu cred ca stiti ca lajos nu mai este la pnl..nici la fotbal nu mai este ca nu a reusit sa tina o echipa in divizie b sau c .dar e mereu in divizie cu tziggan ca e mai usor pentru el sa vorbeste cu ei.

de Andrei la 11 iunie 2012 - 22:17

Subscriu parerii pertinente a D-lui Primaru K,
Intr-adevar Careiul inca mai are „mohicani”… Insa pana electoratul va ajunge la o oarecare maturitate, si se vor depasi aceste sicane etnice si nu numai… va mai trece vreme buna…
Vorba Geniului poeziei romanesti:

„Vreme trece, vreme vine,
Toate-s vechi si noua toate;
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate;
Nu spera si nu ai teama,
Ce e val ca valul trece;
De te-ndeamna, de te cheama,
Tu ramâi la toate rece.”
(Glossa – M. Eminescu)
Aceste versuri constituie un bun prilej de relectie pentru toti cei care au fost la vot, si cei care nu au votat… Sa mediteze la alegerea facuta, sa si-o asume… si sa nu se mai lamenteze cat le e de „bine”… La un asa popor, un asa conducator…

de Chiliman la 12 iunie 2012 - 05:53

Doar doua formatiuni au reusit sa intre in consiliul local desi au participat la alegeri 9. Scorul obtinut de cele perdante demonstreaza increderea pe care o au in fata electoratului. Nici independentul nu a mai reusit sa convinga electoratul care acum patru ani il credita cu mai multe voturi decat avea nevoie. Rezultatele obtinute de candidatii de primar nu mai au nevoie de nici un comentariu. Ultimii patru au reusit sa adune impreuna 1000 de voturi.

de Septimiu la 12 iunie 2012 - 13:40

O victorie insemnata pentru echipa USL care a reusit sa isi mareasca numarul de consilieri.O campanie frumoasa si de apreciat avand in vedere ca au fost in opozitie si nu au avut acces la fondurile locale.Nu e putin lucru sa primesti peste 3400 de voturi cand prezenta la vot nu a fost de 50 de procente.O echipa echilibrata din toate punctele de vedere.Desigur ca vor fi si rautaciosi care nu vor recunoaste dar dupa cum arata tabelul cu rezultatele se poate vedea cu usurinta care sunt preferintele careienilor si pe cine apreciaza.Votul a fost mai mult etnic la Carei ,procentele din tabel respectand proportia etniilor de la recensamantul din octombrie.Succes tuturor si asteptam sa vedem cine va fi viceprimar.

de Costi la 12 iunie 2012 - 17:59

Nu inteleg de ce Visnyai se trage deoparte de grupul udmr din care face parte? Stim ca e mereu plecat la liceul de arta din satu mare unde poate sa faca dovada talentului pe care il are dar nu inteleg cum de a intrat in grupul care nu ii face cinste?

de caraian la 12 iunie 2012 - 20:18

se pare ca electoratul a avut cu totul alta parere cand a votat pentru domnu Ciuta cosmarul primarului jeno.descurcareala de care vorbiti o vreti ca sa nu se mai afle cat furati.un primar care are salaru taiat pentru datorii si care nu are nici casa nici masina pe numele lui ca sa nu le mai ia banca sigur ca e deranjat de cei care nu sunt hapsani ca el.unde mai pui ca aduce si vecinul in consiliu care nu prea e prieten cu facturile si cum sa se descurce daca cineva se uita in acte si mai si pricepe ceva din ele.bravo USL!!!!8 consilieri!!!

de de un alt careian la 12 iunie 2012 - 21:29

oare ce conditii de viata ne ofera acesti oaneni alesi de catre careienni ? pentru ca deocamdata nu sint prea multe .ce parere aveti dragi cetateni?cu mult respect .sa traiti bine?…!!!

de caraian la 12 iunie 2012 - 21:59

conditiile de viata vi le da primaru vostru cu salaru taiat,cu fabrica facuta in doi ani pentru copil si cu masini primite pentru favoruri din respect pentru….nu careieni.nu am auzit nimic de vecinul pus de primar consilier, de depanator sau de maistri pe post de mari consilieri.in anul 2012 inca nu stiu ce sa faca cu un calculator si trebuie aparati ca sa nu bage lumea de seama prostia si incompetenta lor.rauri-rauri puteti sa scrieti ca tot nu ii faceti mai destepti.ce le ofera acestia careienilor? lipsa locurilor de munca daca nu stii maghiara,datorii si credite pentru oras pentru ca primarul nu plateste datoriile pe care le are la buget.

de de un alt careian 2. la 12 iunie 2012 - 22:12

conditiile de o viata mai buna ,depinde de noi cum putem noi sa colaboram cu acesti alesi de catre noi careieni,sa colaboram inpreuna pentru prosperitatea acestui oras minunat .bine inteles daca sintem deacord reciproc.as dori ca primarul nostru sa fie in contact cu cetateni mai des cum era in perioada campaniei,UDMR .SA CUNOASCA NEVOILE CETATENILOR ,PE CARE REPREZINTA IN FATA LUI DUMNEZEU SI IN FATA LUMI.PENTRU CA SI EL VA DEPUNE UN JURAMINT CU MINA DREAPTA pe BIBLIE .si va zice cu voce tare ,,Asa sa ma ajute DOMNUL ! INPREUNA CU ECHIPA LUI.DACA AU CURAJ SI CREDINTA CRESTINA.CU RESPECT.DOMNUL SA BINECVINTEZE CAREENI SI ROMANIA.

de Bondaru la 13 iunie 2012 - 07:36

pacat ca numai in perioada de camapanie isi aduce aminte primaru de careieni ca in rest ori ii tine in fata usii cu zilele pana ii primaeste ori nu ii baga in seama de loc.juramantul se depune si cu mana pe constitutie dar asa cum nu are respect fata de credinta nu are nici pentru legile statului.Cu ce credinta si respect a pus pentru patru ani un viceprimar tot maghiar ca si el ?adica respectul nu e si pentru romani? pana va depune juramantul va plati si datoriile oare????

de Horia Mărieș la 13 iunie 2012 - 08:12

@Bondaru la 13 June 2012 – 07:36

Puțină atenție vă rog.

Viceprimarul este ales de consilieri, din rândurile lor, nu primarul pune viceprimarul. Așa este legea. Acum, la scorul de 11 la 8, tot consilierii UDMR vor avea cuvântul primordial de spus referitor la alegerea viceprimarului.

Alegerea unui viceprimar român din rândurile opoziției USL are însemna automat negocieri duse pe sub masă între reprezentanții celor două partide.

Aceste negocieri înseamnă evident și niște compromisuri mai mult sau mai puțin ortodoxe, plus promisiuni de iubire făcute de ambele părți.

Cunoscând bine ura intrinsecă și congenitală a lui jenoke față de opozanți, de orice culoare ar fi ei, manifestată cu multiple ocazii dar foarte pregnant și pe viu la confruntarea televizată de la TV1 Satu Mare, remember joi, 31 mai ora 18:00, mie unul îmi este foarte clar cam ce fel de compromisuri ar trebui să facă USL pentru ca Municipiul Carei să primească un viceprimar român.

Mai bine lipsă.

Dacă ar fi după mine, eu nu mi-aș apleca de loc șira spinării, l-aș trimite la drakula pe jenoke cu toate negocierile și cu compromisurile lui cu tot și aș prefera să rămân în minoritate, într-o opoziție foarte activă, dar constructivă (însă numai atunci când este spre binele careienilor și nu spre binele famigliei lui jenoke), astfel ca să nu-l legitimez în nici un fel pe evazionist, fiindcă mai devreme sau mai târziu, fotelul lui de primaș va fi inevitabil într-o pârnaie. Iatr acolo îl vor însoți și o parte dintre membri famigliei.

Dar eu nu am nici un cuvînt de spus, sunt un contribuabil oarecare din rândurile plebei, nu pot să influențez de loc deciziile, fiindcă nici măcar membrană USL (PSD sau PNL) nu sunt, în consecință liderii USL din Carei vor trebui să decidă exact așa cum îi îndeamnă conștiința.

de caraian la 13 iunie 2012 - 13:25

si sa ne spuna si noua cineva cum se face ca la 26 de ani poti sa iti faci fabrica noua si masini de lux???am inteles ca la calculator nu mai are sanse sa se descurce nici unu din primari dar pentru viata la castel nici nu e nevoie ca au iobagi care se ocupa….

de Sandu la 13 iunie 2012 - 14:26

Avand in vedere rezultatul obtinut de USL eu zic ca este unul foarte bun.Nu e putin lucru sa ai opt consilieri in conditiile in care alegerile au fost organizate de primaria udmrista.Un presedinte de sectie care pleaca cu stampila sectiei la primarie sau retineri de buletine de la batrani sau prezenta permanenta a vicelui pe langa rromii careieni sunt aspecte deloc negglijabile.Adrian nu putea sa o angajeze pe sotia sefului de post si nici sa imparta mancare pe gratis de la cantina de ajutor socila in toata duminica sau sa imparta sute de miloane la bisericile pretene.Nici reclamele de pagini intregi nu pe putini bani ale primarului care are acces la pusculita orasului.Asa ca nu e nici o greseala dimpotriva o victorie onesta a USL singurul care a primt increderea careienilor pentru inca un mandat..Ce nu a facut primaria in 4 ani a incercat sa faca in 3 saptamani si se vor vedea deconturile la scadenta.De gresit au gresit cei care nu au reprezentanti in consiliu si electoratul a taxat aceste greseli.

de Sandu la 13 iunie 2012 - 16:16

USL Carei a lansat un candidat fara procese pe rol ,fara firme falimentate si oameni lasati fara somaj ,fara datorii la buget si fara salar taiat.Si are un singur nume si pentru romani si pentru maghiari chiar daca este mai tanar.Acesta a fost candidatul USL votat totusi de 3600 de careieni .Niciun alt candidat din cei 5 nu a trecut de 480 de voturi situatie ce spune multe.

de Horia Mărieș la 13 iunie 2012 - 22:29

@Primaru K la 13 June 2012 – 21:53

M-am grăbit cu răspunsul, constat acum că în Românica poți fi ales (re)primaș și dacă ești la ascuns bine la pârnaie.

Iar la Carei, ca și la Jilava, chestia asta s-ar întâmpla mai mult ca sigur. 🙂

http://www.evz.ro/detalii/stiri/ales-din-puscarie-primarul-din-jilava-a-obtinut-un-nou-mandat-cu-70-986145.html

de hai careiu la 14 iunie 2012 - 07:23

FORTZA USL!!!!! 8 consilieri!!!

de Club Turistic la 14 iunie 2012 - 10:06

La Consiliul Judetean nici 20 de voturi pentru PPDD? Da ce au facut astia? :))

de cititori la 14 iunie 2012 - 11:50

bravo romani ca nu v-ati mobilizat si iar vor pune si vicele ungur ca si pana acum !singurul oras din ROMANIA cu 44% romani si fara nicun primar roman!!!!RUSINE etnicilor maghiari care se dau mari europeni!!!Si se dau de ceasu mortii daca ei nu au vice in orase cu 20% populatie maghiara!!Rusine UDMR CAREI cu sefu lor in frunte!!!!

de oarecare la 14 iunie 2012 - 17:36

e bine ca s-a terminat totul si viata din carei revine la normal fara agitatie si fara denigrari

de sergiu la 14 iunie 2012 - 18:05

da florine numai ca cei doi pesedisti sunt cu studii serioase si nu ca nuna care vota cu udmru mereu.saracii pedelei isi plang amaru pe la colturi cu forta echipei.si decat sa te tot intrebi si sa ramai nedumerit mai bine mergi si vezi ce se intampla peacolo cand sunt sedinte asta daca chiar esti curios si poti intelege ceva…..

de oarecare la 14 iunie 2012 - 18:45

in 4 ani de zile acesti oameni cu studii serioase uita sa mai coboare din masini de lux sa vb cu oamenii nu uitati campania electorala pentru locale trebuie sa fi inceput din data de 11 iunie pentru cei ce doresc sa candideze in 2016
asa vor avea sanse de a castiga

de votant la 14 iunie 2012 - 20:36

dupa cate voturi au obtinut ca sa fie consilieri se pare ca au coborat din masini si au si castigat iar masinile de lux nu le au din solda de consilier……Stim cu totii cum a venit jeno in primarie cu datorii si acum neplatite si cu casa trecuta pe numele copiilor ca sa nu o ia banca si acum se plimba in mertzane asa ca … esti cam oarecare daca nu stii atata lucru.

de Nelu la 16 iunie 2012 - 08:00

Daca la judet pedeleii au mai prins cateva locuri de consilier la noi au fost spulberati la fel ca otvistii.Dupa gafele din finalul de mandat nici independentul nu a mai primit voturile necesare.Componenta consiliului arata clar optiunile careienilor.Singurul oras din judet unde udmreul nu a fost taxat pentru primarul evazionist care are de 4 ani retinere din salar in contul datoriilor la buget.Singurul oras unde nu poti participa la concurs pe posturile din primarie daca nu cunosti limba maghiara scris si vorbit si unde sunt angajati peste 200 de oameni.,in curand va ajunge primaria un fel de unio unde lucreaza jumate de oras.

de daciafan la 17 iunie 2012 - 10:45

de apreciat efortul USL (a se citi PNL)si de ce nu chiar si rezultatul acestor eforturi
si da camapania pentru 2016 a debutat pe 11 iunie ac
succes

de emil la 17 iunie 2012 - 13:49

@cititori

lasati-i sa arate tuturor cum vad ei toleranta pe care ne-o tot predica. e o ocazie foarte buna pentru a modifica legea administratiei publice locale si a mai preciza niste probleme in functie de ceea ce ne-au aratat.
in fond, cu ce ne alegem daca avem vice primar roman?

de Horia Mărieș la 17 iunie 2012 - 14:13

@emil la 17 June 2012 – 13:49

Eu rămân la părerea că acum nu este de loc cazul să se insiste pe dorința veche (de 20 de ani) și anume viceprimar român care să reprezinte interesele a 45% din populașia Cateiului, ținând cont de în actuala configurație a politichiei locale (primaș UDMR, majoritate UDMR 11-9 în rândul consilierilor locali), vezi te rog și argumentele prezentate la comentariul meu de mai sus postat la 13 June 2012 – 08:12.

Eu apreciez că acceptarea (eventuală, dar puțin probabilă) de către USL a funcției de vice-primar, urmare unor negocieri purtate pe sub masă cu UDMR-ular (deci concesii reciproce) însemna pur și simplu prostituție politică.

Ori mie unul cuvântul kurva nu-mi place.
În nici o limbă ar fi pronunțat acest cuvânt.

de @Horia la 18 iunie 2012 - 03:53

unde se poate gasi online ‘nagykaroly es videke’?

de erevan la 18 iunie 2012 - 06:54

e prea mult ce cereti de la consilierul primarului cu scoala de pcr stefan gheorghiu ca doar si pentru foaie lucreaza informaticianul de la bolnita orasului.

de Horia Mărieș la 18 iunie 2012 - 08:04

de @Horia la 18 June 2012 – 03:53

Există pe facebook pagina NAGYKAROLY ES VIDEKE KULTURALIS EGYESULET RMDSZ la https://www.facebook.com/pages/NAGYKAROLY-ES-VIDEKE-KULTURALIS-EGYESULET-RMDSZ/116991411679134 dar articolele care sunt publicate pe versiunea săptămânală, cea tipărită la Cluj pe hîrtie igienică, sunt foarte rar postate pe f-book.

Ar fi și greu pentru unii ca cei de la Primăria Carei, care sunt doctori veterinari în IT să posteze articolele respective și pe feisbuc, fiindcă ei nu sunt în stare – de ani de zile, nici măcar să-și facă un portal propriu mai de doamne ajută.

Ei au rămas cu dexteritățile în domeniul IT cam tot la nivelul care era și pe vremea lui Attila. Tare sunt curios câți salariați plătește jenoke din banii constribuabulilor careieni ca să se ocupe de problemele legate de IT la Primăria Carei.

Cunoașteți cumva răspunsul la această întrebare total nevinovată?

de careian la 18 iunie 2012 - 12:08

horia,cu ce te ocupi tu in ultimul timp?esti pensionar?

de Horia Mărieș la 18 iunie 2012 - 18:48

careian la 18 June 2012 – 12:08

Corect. Sunt pensionar. Și principala mea preocupare este să mă lupt pe toate fronturile (media si justiție) împotriva tuturor mizeriile pe care Primăria Carei (reste – de la rect – bekoke si jenoke) le-a făcut mamei mele (care acum are 91 de ani și s-a îmbolnavit mai mult de supărare și de inimă rea din cauza asta) în ultimii 11 ani. N-am putut să mă ocup până acum de primașii celebri diun Carei fiindcă așa mi-a fost viața, dar de acum încolo indivizii pot să se păzească. Dacă puteam să mă ocup eu de ei de mai mult timp, mai mult ca sigur că azi aveați un cu totul alt primaș în urbe. Unul care cânta melodii BeeGees.

Pentru modul în care și-au bătut joc nesimșiții de măgarii de mama mea, și în fond, de familia mea, actualul și fostul primaș al Careiului, eu nu pot să-i iert și nici nu-i voi ierta niciodată, o să fac tot posibilul ca acești penali să plătească cu vârf și îndesat. Dixit.

Pot să vă întreb și eu la rândul meu acum, de ce vă interesează atât de mult ocupația mea actuală? Are vre-o relevanță în tot acest context al „Alegerilor 2012. Carei. Rezultate”? Am citat titlul articolului de mai sus.

Sunt și eu doar uneori foarte curios la rândul meu.

de emil la 18 iunie 2012 - 21:56

@ careian

dabija

de Horia Mărieș la 19 iunie 2012 - 07:22

@emil la 18 June 2012 – 21:56 a scris „dabija”.

???

de emil la 19 iunie 2012 - 10:17

da, adica vorba lui dabija pentru @careian. vorba lui dabija = sa nu te ….. grija.

de Horia Mărieș la 19 iunie 2012 - 10:19

@emil la 19 June 2012 – 10:17 🙂

de Gore la 19 iunie 2012 - 10:20

Nu pot sa spun ca nu ma asteptam la acest rezultat al alegerilor din Carei cunoscand care sunt metodele de”convingere’ a electoratului apropiat puterii locale.Niciun candidat de la partidele venite pe ultima suta de metri sau de la cel basescian-careian reflecta insa si perceperea corecta a realitatii de cealalta parte a electoratului careian.

de careian la 19 iunie 2012 - 12:03

de injurat stiti,iar daca voi o faceti pe acest site aveti unda verde,culoare pe care o aveti si voi de la atata URA SI RANCHIUNA.as fi inteles poate daca ai fi motivat ce exact s-a intamplat cu mama ta.ca altfel iesirile si pornirile tale nervoase (ca altfel nu le pot numi)mi se par cel putin bizare.sa fii deacord ce a scris emil la adresa mea mi se pare injositor.eu nu scriu asa vulgar nici dusmanului meu,pt ca educatia de care eu am avut parte nu-mi permite.treaba voastra.va las in continuare sa fierbeti in propria zeama.o zi buna.

de Horia Mărieș la 19 iunie 2012 - 14:23

@careian la 19 June 2012 – 12:03

Mii de mulțumiri că ne lași. Credeam – greșit – că ețti un careian, dar bag seamă că ești doar un nagykarolyi, pus de jenoke să bagi zâzanie oe aici. Lasa-ne matale nene să fierbem noi în zeama noastră. ne-a mai lăasat și Ion Iliesccu, și du-te învârtindu-te, că ai doar câțiva km până treci granița.
I-ați bilet doar de dus.

Nu cred că este locul să-ți povestesc eu ție aici despre mama mea și ce s-a întâmplat cu ea. și nici să mă justific în fel în fața unui nagykarolyi.

Foarte pe scurt, doar atât: si-am bătut joc nesimțiții tăi de bekoke si jenoke, mânca-i-ar toate căpușele existente în nagykaroly (nota bene, asta nu este o înjurătură, este doar o prescripție medicală, cu este de exemplu și aplicarea lipitorilor), timp de 11 ani, fiindcă ei nu sunt învățați să respectă legile țării în care trăiesc, ci se conduc doar după propriile lor legi și principii, alea de pe vremea grofilor Karolyi, alea de sorginte mafiotă. Nici o grujă, vremurile s-ai schimbat, nu mai e loc de grofi nici măcar în praful din Carei și o să avem noi cea mai mare grijă să-i facem să respecte, în viitorul foarte apropiat, ce înseamnă respectarea legilor în vigoare în țara asta.

Rog frumos nu te mai îngrijora de ieșirile si pornirile mele nervoase, am eu grujă să mă duc singur la doctor, dacă va fi cazul. Nu am fost de acord cu ce a scris @emil la adresa matale, doar am zâmbit. Atât. Nu te-a înjurat, ți-a spus doar ceva mai colorat să vezi bușteanul aflat în ochiul tău și să nu te interesezi de paiul aflat în ochiul altuia.

Mă bucur pentru matale ca ai avut parte de o educație elevată, sunt foarte pulini în Carei care se pot lăada cu așa ceva, mai ales primașul, viceprimașul și consilierii din partea UDMR, sper să-ți ajute să poși să-ți câstigi pâinea si pe la mateszalka, de exemplu. Romania it’s a free country, te poți căra exact unde vezi cu ochii, dacă în țara asta își pute.

Ai bătut apa în piuă, dar tot nu ai răspuns la intrebare. De ce te interesează oare atât de mult ocupația și persoana mea, anonimule postac laș care de erijezi în avocatul, în apărătorul pramatiilor aflate la conducerea urbei nagykarolyfalu de zeci de ani? Te plătesc bine stăpânii cărora le servești ca sclav? Te lasă oare să rozi oasele după chiolhanurile lor făcute împreună cu gașca viticultoare Orbanistă? M-am referit la Sf. Orban, nu la Viktor Orban, să nu mă înțelegi greșit!

A nem viszontlatasra cu toată educația ta elevată cu tot, așteptăm să ne scrii o carte poștală din străinătatea apropiată, dar aici te rugăm să nu ne mai scrii niciodată. Eu cel puțin o să te ignor total de aici încolo. Szia.

de rem la 19 iunie 2012 - 16:21

suparare mare inca 4 ani

de Horia Mărieș la 19 iunie 2012 - 18:54

@rem la 19 June 2012 – 16:21

Nu supărare ci mare veselie. E bine că mai avem și acum la dispozișie niște fraieri și nițte analfabeți ca jenoke și gașca lui, de prostia cărora să putem facem mișto, să ne batem joc, zilnic, încă alți 4 ani.

Vă dați seama ce tristă ar fi fost viața dacă respectivii nu erau aleși de gloata necuvântătoarelor, a celor care tac și înghit doar din spirit de solidaritate etnică, dacă eram lipsiți de subiecte de batjocură în următorii 4 ani? Mulțumim din inimă Partidului roșu-alb-verde zis și tulipan și celor 5.613 care l-au votat în 10 iunie, în Duminica Orbilor. Tot așa baratok, elore vakok, vă doar vă conduce tipul ca pe niște orbi, ținându-vă de mână, până la marginea prăpastiei, până la falimentul urbei iar odată ajunși acolo o să vă dea un singur brânci, fiindcă el va avea toate buzunarele pline și nu îi va mai păsa de voi. Un singur brânci, dar în prăpastie, fiindcă gagiul v-a folosit destul și nu va mai avea nevoie neam de voi.

Cei săraci cu duhul pățesc întotdeauna așa, și a lor va fi de-a pururi împărăția cerurilor. Amen.

de fiscul la 19 iunie 2012 - 20:14

ar fi indicat sa nu platim nici noi impozitele la oras pana nu isi plateste primaru datoriile.legea este numai pentru unii?

de Horia Mărieș la 19 iunie 2012 - 21:05

ESOP la 19 June 2012 – 20:42

„PACE, PACE, între două dobitoace”. Joc de copii. Poate luam impreuna si premiul Nobel pentru pace, ne-am umple de lovele amandoi.

Onorabilul de mine nu știe evident toate bârfele din Carei că nu stă seara, pe o bancă, în fața casei, la taclale cu toate babele din Carei.

Oricum, astfel de relatări ca a dvs de mai sus, e bine să fie citite, pentru a ajunge, incetul cu incetul, la cunoasterea adevarului. Dacă le puteți și dovedi sau nu, sau sunt doar pure invenții, snoave, bancuri, asta mai rămâne de văzut, și trebuie să citim pana atunci și dreptul la replică, adica punctul de vedere al celui pe care-l atacați.

Eu aștept de câteva luni bune să citesc macar un singur drept de replică, un răspuns al lui jenoke la randurile mele, dar degeaba. Omul nu le are de loc cu scrisul, are doar ca scrib, pe post de sclav plătit de contribuabilii careieni pe unul ernoke. Dar și ăla tace, ca un porc în păpușoi ce este.

de Oracol la 19 iunie 2012 - 21:18

Ce nu stie Maries dar au taxat careienii este intalnirea lui jeno cu giurca si vicaru in spatele bisericii pentru alianta pdl-udmr carei…si apoi camapania purtata prin oras de jenoke pentru portocalele expirate…doar ca nu i-a mers si are 8 consilieri uslisti.

de Horia Mărieș la 19 iunie 2012 - 21:57

@Oracol la 19 June 2012 – 21:18

Știu despre chestia asta care pute urât de la o poștă, s-a mai scris despre ea voalat, pe aici, pe la Comentarii în B. de C.

de Horia Mărieș la 19 iunie 2012 - 22:28

Domnilor, abia acum îmi dau seama că trebuie totuși să vă pun o întrebare pe care o consider importantă.

Nu credeți cumva că îi acordăm totuși o mult prea mare importanță, prea mult spațiu, prea multe cuvinte scrise, nulității recunoscute ca atare pe plan mondial și numită jenoke ?

Ce ar fi să luăm o pauză cu subiectul ăsta, să ne mai tragem răsuflarea și să dezbatem doar cele 3 probleme – uneori – esențiale pentru bărbați: fotbalul, băuturica și gagicile? Ia sa-l mai dăm în Doamne iartă-mă pe jenoke o perioadă de timp, că până și eu m-am plictisit de el ca de merele foarte acre.

De acord?

de da la 20 iunie 2012 - 07:57

toate LICITATIIKE VOR FI CASTIGATE DE ….HAGHEN OMU LUI KOVACS SI TARR OMU LUI KAIZER..restu e can can

de Horia Mărieș la 20 iunie 2012 - 08:34

Excepțională veste! Mamma mia, ce mândru mai sunt de el! E cel mai cel mai! Să ne trăiești jenoke, si la mai mare!

La o așa performanță, ai merita postul de cioban șef peste RDMSz-ul din Românica. „Cel mai important om al UDMR…” Dar unul cu m[car trei clase, n-ați găsit baratok?
El este cel mai reprezentativ dintre elvtarsak? Halal să vă fie!

Doar așa ar mai putea scăpa careienii de jenoke, conform vorbei de clacă: „orice picior în fund, poate însemna un mare pas înainte!”

„Cea mai importantă dintre localităţile mari în care UDMR a câştigat este Carei. Primarul Kovács Jenő a reuşit să-şi păstreze funcţia. El devine cel mai important om al UDMR într-o funcţie din administraţia publică locală.”

http://www.informatia-zilei.ro/sm/actualitatea/daca-nu-se-misca-rapid-si-nu-negociaza-udmr-satu-mare-ramane-fara-nicio-functie-in-administratia-locala/

de oarecare la 20 iunie 2012 - 20:13

bag de seama ca abia acum a inceput campania electorala ce naiv sint credeam ca sa terminat si totul revine la normal

de comentator la 23 iunie 2012 - 01:45

Pentru H. Maries
Stiind tot, fiind profesor la toate, numerele castigator la loto nu ne comunicati, as da bani si pentru alegerile din octobrier.

Lasati un comentariu